OK

OK Cancel

Thank you

Close

Huden i overgangsalderen - gå forandringene i møte

Å ha det godt med seg selv, kunne hvile i sin egen kropp og fremstå autentisk er noe de fleste av oss ønsker. Men når overgangsalderen (også kalt menopause) inntrer, kan det kreve en ekstra innsats. Hvis du er godt forberedt, kan forandringer fryde.

Huden din i overgangsalderen

Når kvinner går i overgangsalderen skjer det en endring i mengde progestoron og østrogen som kroppen utskiller. Ubalansen i hormonnivået kan medføre humørsvingninger, hetetokter og søvnproblemer, men også at huden endrer seg.

Hudproblemer i overgangsalderen

Når hormonnivået endrer seg, fornyer cellene i huden seg ikke like raskt som tidligere. Huden vil føles tørr, mindre elastisk, spenstig og tynnere, mens det blir flere rynker. Og de som allerede finnes, blir mer tydelige.

Du kan påvirke forandringene

Det finnes ingen mirakelkur, men det finnes noen midler mot overgangsalderen, som kan hjelpe deg og huden din godt på vei. Med de riktige hudpleieproduktene kan du være proaktiv og påvirke noen av de forandringene som skjer i huden på grunn av overgangsalderen. Hudpleieproduktene kan bidra til å gi mer glød, elastisitet og spenst til huden, som er sensitiv i overgangsalderen. 

For heldigvis skjer aldring av huden ikke fra den ene dagen til den andre, men gradvis.

Få en god hudpleierutine i overgangsalderen

I 25 år har Vichy forsket på hva som skjer med huden hos kvinner i overgangsalderen. Målet har vært å finne ut hva man kan gjøre for å kompensere for de aldringstegnene på huden som skyldes overgangsalderen.

Hudpleieprodukter til kvinner i overgangsalderen

Forskning har vist at det er fire aktive ingredienser; hyaluronsyre, proxylane, hepes og hedione som kan hjelpe mot tørr og slapp hud, gi jevnere hudtone og samtidig virke mot rynker.

Neovadiol Peri-Menopause er en hudpleieserie skapt for kvinner som ønsker effektive og sensoriske produkter. Hudpleieserien, som består av dagkrem, nattkrem og ansiktsserum bruker de fire aktive ingrediensene til å kompensere for ubalansen i huden, og gi deg en spenstigere, fyldigere og mer strålende hud.

Som noe helt nytt har Vichy skapt Neovadiol Phytosculpt, som er den første av Vichy’s ansiktskremer som målrettet arbeider med å stramme opp huden på halsen og gi en mer definert ansiktskontur. Når kremens unike tekstur kjøles ned, forvandles den til en film, som strammer opp huden. Det betyr at uansett om du ønsker å stramme opp, tone eller forme halsen, vil du kunne se umiddelbare resultater.

Neovadiol Phytosculpt inneholder flere fettholdige ingredienser, som pleier, gir fukt og komfort til tørr og sensitiv hud, uten at den føles klebrig.
Se hvordan du med en enkel massasje med Neovadiol Phytosculpt får fantastiske resultater her: Sett fokus på halsen din

Å finne styrke i forandringene kan kreve tid og tilvenning, men hvis du sørger for å prioritere deg selv, være forberedt og akseptere forandringene, vil du komme sterkere ut på den andre siden.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Phytosculpt

Phytosculpt

( 12 kommentarer )

Rose Platinium Dagkrem

Rose Platinium Dagkrem

Fortifying and revitalizing rosy cream

go to top