OK

OK Cancel

Thank you

Close

Huden i overgangsalderen - gå forandringene i møte

HUDEN I OVERGANGSALDEREN - GÅ FORANDRINGENE I MØTEHUDEN I OVERGANGSALDEREN - GÅ FORANDRINGENE I MØTE
HUDEN I OVERGANGSALDEREN - GÅ FORANDRINGENE I MØTE

Å ha det bra med seg selv og hvile i sin egen kropp er noe de fleste av oss gjerne vil oppnå. Men i forbindelse med at overgangsalderen (også kalt menopause) inntreffer kan det kreve en ekstra innsats.

Når vi kvinner kommer i overgangsalderen skjer det nemlig en rekke endringer i vår hormonbalanse som også påvirker huden. Dette kan bety at du må bytte ut hudpleieproduktene med nye for å sørge for den riktige hudpleien. Hos Vichy har vi laget en hudpleieserie spesielt utviklet til sensitiv hud i overgangsalderen.


Hva skjer med huden i overgangsalderen?

Hva skjer med huden i overgangsalderen?Hva skjer med huden i overgangsalderen?
Hva skjer med huden i overgangsalderen?

De fleste kvinner kommer i overgangsalderen når det er rundt 50 år. Overgangsalderen er perioden rundt kvinners siste menstruasjon hvor det oppstår endringer i mengden progesteron og østrogen som kroppen skiller ut.

Ubalansen i hormonnivået gir ofte anledning til humørsvingninger, hetetokter og søvnproblemer, men kan også gi forandringer i huden.

Når hormonnivået endrer seg, fornyer ikke cellene i huden seg like raskt som før. Huden vil føles tørr, mindre elastisk, tynnere i tillegg til at antall rynker økes. De rynkene som allerede finnes, blir mer tydelige.

De hormonelle forandringene kan også gjøre at huden blir fetere og uren, noe som for mange kan føles som pubertethud som kommer tilbake.Du kan påvirke forandringerne

Det er ingen mirakelkur til de hormonelle forandringene som kroppen går igjennom i overgangsalderen. Men det finnes likevel noen pleiende produkter mot hudproblemene som kan hjelpe deg godt på vei. Med de riktige hudpleieproduktene kan du være proaktiv og påvirke noen av de forandringene som skjer i huden på grunn av overgangsalderen. Hudpleieproduktene kan bidra med å gi mer glød, øke elastisiteten og spenstigheten til den sensitive huden.

Q-of-body-text-2-and-image-Quote-no.jpgQ-of-body-text-2-and-image-Quote-no.jpg
Q-of-body-text-2-and-image-Quote-no.jpg

For heldigvis skjer aldring av huden ikke fra den ene dagen til den andre, men gradvis.


Skap en god hudpleierutine i overgangsalderen

Vichy_Neovadiol_product.jpgVichy Neovadiol Post Day Cream and Serum
Vichy Neovadiol Post Day Cream and Serum

I 25 år har Vichy forsket på hva som skjer med huden hos kvinner under og etter overgangsalderen. Målet har vært å finne ut hva man kan gjøre for å kompensere for de aldringstegnene på huden som skyldes overgangsalderen.

Det har vært fundamentet for å skape hudpleieserien Neovadiol, som er spesielt utviklet til kvinner under og etter overgangsalderen.

Neovadiol er formulert med de aktive ingrediensene proxylane, niacinamid og omegas som kan hjelpe mot tørr og slapp hud, gi en mer jevn hudtone samt virke mot fine linjer.


Hudpleieprodukter til kvinner i overgangsalderen

Vichy-Neovadiol-Photo-Still-Application-Susan-1-RBV-LD-(1_2).jpgHudpleieprodukter til kvinner i overgangsalderen
Hudpleieprodukter til kvinner i overgangsalderen


Neovadiol Peri-Menopause er en hudpleieserie utviklet til kvinner som gjerne vil ha effektive og sensoriske produkter i overgangsalderen.

Hudpleieserien består av dagkrem, nattkrem, øyekrem og ansiktsserum. De aktive ingrediensene kompensere for ubalansen i huden for å gi deg en mer spenstig, fyldig og strålende hud.


Hudpleierutine med Neovadiol

Med Neovadiol Peri-Menopause får du en komplett serie av hudpleieprodukter du kan innføre i morgen- og kveldsrutinen, som gir huden litt ekstra kjærlighet.

Rens
Uansett alder er det viktig å rense huden morgen og kveld. Når du kommer i overgangsalderen er det en fordel å bruke et renseprodukt som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som er skånsomme for huden.

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 rensepleie er en rensemelk, skintonic og øyesminkefjerner i ett og passer til alle hudtyper, også sensitiv. Du behøver ikke å skylle ansiktet. Bare rens ansiktet og nyt en ren og fuktet hud.

Serum
Med et serum kan du gi huden intens næring med aktive ingredienser. Vichy Neovadiol Meno 5 BI-Serum kombinerer vulkansk vann som er rik på 15 mineraler, Proxylane, cassia-ekstrakt, vitaminene B3-C-E og omega 6 og 9. Serumet er spesielt utviklet til kvinner i og etter overgangsalderen og er testet under dermatologisk kontroll.

Med dette serumet kan du redusere rynker, forbedre mørke pigmentflekker og forbedre hudens utstråling.

Dag- og nattkrem
I forbindelse med overgangsalderen er fuktighetskrem en viktig del av din hudpleierutine. Du bør gjerne velge en som bidrar med å holde på fuktigheten i huden.

Vichy Neovadiol Peri-Menopause Dagkrem bidrar til en mer fyldig og spenstig hud samtidig som den gir en jevnere hudtone. Kremen har en lett konsistens som gir øyeblikkelig fukt. Dagkremen fås både til normal/kombinert hud og til tørr hud, slik at du kan få den samme gunstige effekten uansett hvilke utfordringer du opplever i overgangsalderen.

Om natten opplever mange kvinner å få hetetokter som kan ødelegge for en god natts søvn. Neovadiol Peri-Menopause Nattkrem gir en kjølende følelse etter påføring og kompenserer for den synlige effekten som overgangsalderen kan ha på huden. Nattkremen har en målrettet effekt på tap av fylde og kan bidra med å gi en jevnere hudtone og mer fylde.

Øye- og leppepleie
Også den sensitive huden rundt øynene og leppene kan miste sin spenstighet og fylde. Med Neovadiol øye- og leppekrem kan du glatte ut konturene ved øynene og overleppen slik at huden øyeblikkelig virker mer spenstig. Du kan bruke øye- og leppepleien både morgen og kveld.

Spesiell pleie til halsen
Vichy har utviklet Neovadiol Phytosculpt, og er den første av Vichys ansiktskremer som målrettet jobber med å stramme opp huden på halsen og gi en mer definert ansiktskontur. Når kremens unike tekstur kjøles ned, dannes den om til en film som strammer opp huden.
Det betyr at uansett om du ønsker å stramme opp, tone eller forme halsen, vil du kunne se øyeblikkelige resultater. Neovadiol Phyotosculpt inneholder flere fettholdige ingredienser som pleier, gir fukt og komfort til tørr og sensitiv hud, uten at den føles fettete.

Vichy-Neovadiol-model-with-product_1.jpgNeovadiol Post-menopause-serien
Neovadiol Post-menopause-serien

Les hvordan du med en enkel massasje med Neovadiol Phytosculpt får fantastiske resultater i artikkelen La halsen din være i fokus.


Hudpleie etter overgangsalderen

Hos Vichy har vi også utviklet en hudpleieserie til moden hud etter overgangsalderen. Neovadiol Post-Menopause er utviklet til sensitiv hud som har mistet glød og mangler spenstighet.

Hudpleieserien består av en revitaliserende og styrkende Rose Platinum Dagkrem, Rose Platinum Nattkrem og Rose Platinum Øyenkrem.

Den glødgivende dagkremen inneholder blant annet nærende Karitésmør, bivoks, styrkende kalsium, rosa pigmenter og en mild duft av rose.

Om natten kan du bruke nattkremen i samme serie som reduserer sovelinjer og gir glød og komfort mens du sover.

For den sensitive og tynne huden rundt øynene, vil øyenkremen booste cellefornyelsen på hudoverflaten og redusere poser under øynene. I tillegg virker kremen på fine linjer i området rundt øynene slik at du får et mer strålende og uthvilt uttrykk.

Å finne styrke i forandringene kan kreve tid og tilvenning, men hvis du sørger for å prioritere deg selv, være forberedt og akseptere forandringene, vil du komme sterkere ut.
-Vichy

Våre ikoniske produkter

Phytosculpt

Phytosculpt

( 12 kommentarer )

Rose Platinium Dagkrem

Rose Platinium Dagkrem

Fortifying and revitalizing rosy cream

go to top