For å bekjempe hårtap forårsaket av forskjellige faktorer som hormonell ubalanse, vær eller aldring har Vichy utviklet en hypoallergen løsning mot hårtap pga. knekt hår fullpakket med aktive ingredienser som Aminexil for å forhindre at håret faller av, samt B5-og B6-vitamin som har en styrkende effekt. Dercos pleie mot hårtap pga. knekt hår tilbyr en effektiv formulering, som bidrar til å reparere håret og redusere antallet av ødelagte hår pga. knekt hår.

Ofte stilte spørsmål

S1: Hva er en hårkur?

En hårkur refererer generelt til alle slags produkter, som har en effekt på kjente hårproblemer som hårtap pga. knekt hår, tørrhet, flass, kruset hår, tynt hår osv. Hårkurer varierer i forhold til behovene du har fordi forskjellige ingredienser har forskjellige effekter.

S2: Hvor ofte bør jeg bruke hårkur?

Det avhenger av tilstanden og behovet til håret ditt. Hvis det er sunt kan du bruke en behandling én gang i uken, men gå opp til tre ganger i uken hvis håret ditt er skadet, tørt, fett eller tynt så det får den pleien det trenger.

S3: Hvordan pleie håret hjemme?

Vichy tilbyr effektive hårkurer som kan brukes hjemme. Vichy anbefales av dermatologer og er formulert til sensitivt hår og hodebunn og hvert produktet gir håret den pleien det trenger.