LEPPEPOMADER

Huden på leppene er veldig skjør, da den verken har talg eller svettekjertler. Som et resuktat kan leppene lett bli tørre og sprekke hvis været er kaldt, for varmt eller tørt. Vichys Dermablend farget leppepomade er formulert med en blanding av kokossør, bivoks og naturlige oljer. Leppepomaden fukter og reduserer tørrhet, samtidig som at den tilfører en glamorøs og diskré nyanse som fremhever den naturlige fargen på leppene.

Ofte stilte spørsmål
Om LEPPEPOMADER

S1: Hva er leppepomade?

Leppepomade fremhever den naturlige fargen på leppene samtidig som den fukter og mykgjør dem. Deter den perfekte løsningen til å berolige tørre og sprukne lepper og tilføre de fukt. Vichys Naturalblend Lip Balm er også tilgjengelig som en farget leppepomade for et ekstra snev av glamour.

S2: Går leppepomade ut på dato?

Ja. Etter ett år etter de har vært åpne, mister leppepomade effektiviteten og kan til og med ha bakterier eller sopp. Hvis leppepomade har en UV-beskyttelse, vil den ikke beskytte deg mot solen lenger hvis den er gått ut på dato.

S3: Hvor lenge varer leppepomade?

Leppepomade kan vare opptil ett år hvis du bruker den normalt og ikke har utsatt den for varme, fuktighet eller latt den stå åpen. Likevel kan visse ingredienser miste effektiviteten etter 6 måneder.