DEODORANTER TIL MENN

Stress, hormonelle endringer eller intens arbeid kan føre til overdreven svette og tap av selvtillit. For å holde svettelukten i sjakk er Vichy's deodorant til menn med sensitiv hud beriket med ultra-absorberende mineraler og svettekontrollerende aktiver for å redusere svette i opptil 72 timer. Etterlater ingen merker eller flekker på klærne.

Ofte stilte spørsmål
Om DEODORANTER TIL MENN

S1: Hvilken er den beste deodoranten for menn?

Vichy Homme Antiperspirant Deodorant Roll-On 72T absorberes raskt og virker i opptil 72 timer. Denne deodoranten til menn er formulert med beroligende Vichy vulkansk vann og kan påføres daglig på tørr hud etter dusjing.

S2: Er deodorant til menn sterkere enn kvinners?

Det er en myte: herredeodorant for sensitiv hud er ikke kraftigere eller formulert annerledes enn de som er formulert for kvinner. Aktive ingredienser som bekjemper lukt finnes i både menn og kvinners deodoranter.

S3: Hvordan påføre deodorant til menn?

Deodorant bør påføres daglig etter dusjing på ren og tørr hud. Bare rull kulen direkte på huden i armhulene. Start i midten av armhulen og jobb deg utover i alle retninger til den er helt dekket. Påfør på nytt i løpet av dagen etter behov.