SJAMPOER

Forurensning, værforandringer eller stress er blant daglige aggressorer som kan endre hårmassen og hodebunnen, noe som resulterer i fett hår, flass og hårtap. Dercos-serien fra Vichy har flere aktive sjampoer, som effektivt renser håret og hodebunnen. Dercos Mineral Soft Sjampo med Vichy vulkansk vann renser håret mildt og får håret til å skinne fra rot til spiss.

Ofte stilte spørsmål
Om SJAMPOER

S1: Hva er klargjørende sjampo?

En klargjørende sjampo bruker en unik formel som fungerer som en magnet for å tiltrekke seg skitt, løse dem opp og skylle dem bort med vann. I motsetning til vanlige sjampoer som renser hår og hodebunn, er rensesjampoer dyprensemidler for hår og er formulert for å brukes av og til.

S2: Kan jeg bruke sjampo som showergel?

Nei, egentlig ikke. En showergel inneholder fuktighetsbevarende, mykgjørende og okklusive ingredienser for å bidra til å fukte huden, mens sjampo har pleiemidler som gjør håret glattere og lettere å børste. Selv om de begge jobber for å fjerne olje og smuss, gjør de det annerledes ettersom sjampoer etterlater litt olje for å holde håret glatt og skinnende.

S3: Bør du vaske håret med sjampo hver dag?

Det avhenger av ulike faktorer. Vi anbefaler å vaske fett og tynt hår daglig. Hvis du bor i et området med høy luftfuktighet, trener mye eller bruker mye styligprodukter, er det nødvendig å vaske håret oftere enn normalt.