KREMER OG ANSIKTSPLEIE OVERGANGSALDER

Selv om overgangsalderen er en naturlig fase i en kvinnes liv, fører den til hormonelle variasjoner som nedgang i østrogen og økning i kortisolnivået, noe som fører til tretthet, humørsvingninger og hetetokter, men også slapp hud, rynker og tap av fasthet. Neovadiols ansiktskremer til overgangsalderen har nærede formuleringer som kompenserer for de synlige effektene av hormonelle variasjoner i huden.

Ofte stilte spørsmål
Om OVERGANGSALDER

S1: Hvilken krem er bra for overgangsalderen?

Overgangsalderen er en naturlig fase i en kvinnes liv og kjennetegnes av intense endringer forårsaket av hormonelle variasjoner: et skifte som gjør huden tynnere, mer slapp og mer rynkete. For å møte disse behovene før, under og etter overgangsalderen er Vichy's Neovadiol den beste serien med dag- og nattkremer som kompenserer for de synlige effektene av hormonelle variasjoner i huden takket være formuleringer beriket med aktive ingredienser som niacinamid, nærende 3-6-9-omega fettsyrer som sammen bidrar til å fukte, gi fornyet fylde og gi huden en ny, frisk glød. 

S2: Hvilken lotion er bra for kløende hender og føtter i overgangsalderen?

Økt tørrhet er en av de største endringene i overgangsalderen, og skyldes et fall i østrogennivået og en endring i huden pH-verdi, noe som reduserer hudens evne til å holde på vann. Dette fører til at visse kroppsdeler der huden er tynnere, som hender og føtter, klør mer. Vichy's ultra-nærende Håndkrem hjelper med å berolige og forebygge tørr hud ved å styrke huden fra første bruk og gir umiddelbart en mykere og mer behagelig hud. 

S3: Hva er den beste bodylotion til kvinner over 50?

Etter 50-årsalderen mister huden sin fasthet på grunn av aldring og overgangsalderen når østrogennivået synker, noe som fører til tørrhet, kløe og slapp hud. Moden hud trenger en bodylotion som dekker disse behovene. Se etter bodylotion med nærende ingredienser som er tilpasset moden hud.