SOLKREMER

For å beskytte huden mot UVB-, UVA- og de lange UVA-strålene, som kan forårsake solbrent hud og for tidlig aldring av huden, formulerer Vichy Capital Soleil solkremer med Netlock-teknologi, som gir bredspektret beskyttelse mot solens stråler i ultralette konsistenser. Netlock-teknologien bidrar også til å gjøre produktene svært vannresistente.

Opplev Vichys ultralette solkremer, som absorberes raskt uten å etterlate hvite merker samtidig som de effektivt gir huden en fotostabil og bredspektret beskyttelse mot solens skadelige stråler. Våre formuleringer er tilpasset dine behov med aktive ingredienser som niacinamid, peptider og salisylsyre, som gjør en synlig forskjell for huden din.

 • Ofte stilte spørsmål
  Om SOLKREMER

  S1: Kan en solkrem gå ut på dato?

  Solkremer har en utløpsdato. Som en generell regel kan solfiltre i solkrem holde seg i opptil 3 år. Men hvis du opplever at produktet har en uvanlig farge eller lukt, er det på tide å kaste det.

  S2: Hindrer solkrem deg i å bli brun?

  Solkrem er viktig for å unngå solbrenthet og er ett av tre viktige solråd: Skugge, solhatt og solkrem. Solkrem beskytter huden mot hudkreft og reduserer aldringstegn som rynker og pigmentflekker. Selv om en stor andel av UV-strålene blokkeres, kan noen få stråler fortsatt absorberes av huden og gi den en jevn brunfarge, selv om du har på solkrem.

  S3: Hvor lenge varer en solkrem?

  Solkremer, uavhengig av SPF, kan vare i opptil to timer etter påføring.