SELVBRUNERE

For en naturlig bronseeffekt på ansikt og kropp uten soleksponering, tilbyr Vichys selvbruner for ømfintlig hud fra Capital Soleil-serien en enkel påføring og gir en gradvis, strekfri og naturlig brunfarge samtidig som den fukter huden.

Ofte stilte spørsmål
Om SELVBRUNERE

S1: Hvordan fjerne selvbruning?

Du ønsket å bli litt brun, men ønsker å gå tilbake til din normale hudfarge? Det er flere teknikker for å bli kvitt selvbruning. Du kan velge selvhjelpsmetoden med babyolje, bakepulver og sitron eller bruke en kroppsskrubb eller rens fra Vichy: det beste alternativet for å fjerne selvbruning på sensitiv hud.

S2: Hvor lenge varer selvbruning?

Vichys innsmeltende selvbruningslotion-tekstur etterlater en fløyelsmyk, ikke-fettete finish som hydrerer huden din i opptil åtte timer og etterlater huden med en stripefri, naturlig glød. Det er også den beste selvbruneren til sensitiv hud.

S3: Hvordan legge selvbruning?

Start med å eksfoliere huden din for å unngå at produktet farger døde hudceller. Fukt deretter tørre områder som ankler, føtter, knær, albuer, håndledd, håndflater ... for å unngå at de suger til seg for mye farge. Ikke glem å bruke hansker for å unngå at hendene farges under prosessen. På tørr hud, arbeider du med én seksjon om gangen og påfører selvbruningen i lette, lange vertikale strøk til den er jevn og glatt.