AFTERSHAVE

Daglig barbering kan forårsake irritasjon og tørrhet. For å forhindre en stikkende følelse og at huden føles stram, er Vichys aftershave til sensitiv hud formulert med beroligende ingredienser som Vichy vulkansk vann. Den er også beriket med mineralet kalsium, som hjelper til med å pleie huden etter barbering. Minimerer røde områder (plamager) og en brennende følelse som kan oppstå grunnet barbering. Tilfører huden fuktighet i opptil 24 timer.

Ofte stilte spørsmål
Om AFTERSHAVE

S1: Hva gjør en aftershave?

Som navnet antyder, skal det brukes etter barbering, da den inneholder ingredienser som kan hhelpe med å ta vare på irritert hud etter barbering. Aftershave til sensitiv hud tilfører fornyet fuktighet og beroliger huden, siden barbering kan tørke den ut og få den til å føles stram.

S2: Hvordan brukes en aftershave?

Etter barbering renses ansiktet grundig og tørkes med et rent håndkle. Hell ut en liten mengde aftershave til sensitiv hud på håndflaten. Gni hendene sammen for å sikre deg at begge hendene er dekket godt, og gni dem deretter forsiktig på huden i ansiktet.

S3: Kan en aftershave gå ut på dato?

Ja, aftershave kan gå ut på dato. Men det avhenger av dens sammensetning. Hvis en aftershave inneholder parfyme, kan den holde i opptil 10 år, men normalt er den gjennomsnittlige holdbarheten på rundt tre til fem år. Det avhenger også av hvordan den oppbevares og hvor lenge den har vært åpnet.