BALSAMER

Mekanisk børsting og kjemiske fargebehandlinger kan føre til at håret blir skjørt og øke hårtap.. Vichy's Energigivende hårbalsam fra Dercos-serien er pakket med viktige aktive ingredienser som Aminexil, samt B5-og B6-vitamin. Den er formulert til å forbedre svakt hår og redusere floker, slik at håret føles fuktet, glatt, sunt og glansfullt.

Ofte stilte spørsmål
Om BALSAMER

S1: Kan du la balsam være i håret?

Ja, du kan, men bare hvis den er merket som en «leave-in»-balsam. Denne typen balsam påføres håndkletørt hår rett før styling. I motsetning til vanlige balsam som må skylles et par minutter etter påføring, gir leave-in-balsam ekstra fuktighet, pleier skadet hår og hjelper å fjerne floker.

S2: Er balsam bra for håret ditt?

Hvis håret ditt er tørt, skadet eller vanskelig å løse opp, vil bruk av en balsam gjenopprette fuktigheten til håret og gjøre det glatt og glansfullt. Selv sunt hår trenger balsam da visse sjampoer, stylingprodukter eller forurensning kan gjøre det svakt og tørt, og derfor mer utsatt for skader.

S3: Hva gjør balsam med håret ditt?

Balsam er det andre trinnet i hårvaskrutinen. Mens sjampo er spesielt formulert for å rense bort svette, døde hudceller og hårprodukter, gjør balsam håret mykere, lettere å håndtere og fjerner floker. Den beskytter også håret mot å bli skadet.