MENN

Fra puberteten til voksenlivet opplever menn forskjellige stadier av hudproblemer. Vichys hudpleieprodukter for menn svarer på alle hudproblemer fra fet hud med urenheter med Normaderm-serien til tørr og sensitiv hud med Minéral 89-serien. Liftactiv-serien fra Vichy hjelper aldrende hud med å bekjempe synlige aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker, og er i tillegg velegnet til sensitiv hud.

Ofte stilte spørsmål
Om MENN

S1: Kan menn bruke hudpleie for kvinner?

De kan, men det vil ikke være like effektivt. Menn har en tykkere hud for å opprettholde hårsekkene som skiller ut naturlige oljer. Menns hud er også utsatt for forskjellige hormonelle variasjoner. Derfor er det best å bruke hudpleie tilpasset menn, eller unisex hudpleie, som er bevist effektivt for både menn og kvinner.

S2: Hvor lenge varer hudpleie for menn?

I de fleste tilfeller kan hudpleieprodukter for menn vare i opptil ett år etter åpning. Sjekk alltid at produktet ikke har mistenkelig farge, tekstur eller lukt før du bruker det.

S3: Hvordan starter jeg en hudpleierutine for menn?

Men kan forbedre kvaliteten på huden sin ved å følge en daglig rutine som består av: å rense huden, fukte den med et produkt som inneholder solfaktor og fokusere målrettet på spesifikke hudbehov med et serum.