HÅRMASKER

Både eksterne og interne faktorer, kalt exposome, kan resultere i tørt og skadet hår. For å bekjempe tørt hår og tørr hodebunn, er Dercos hårmaske til skadet hår formulert med en unik kombinasjon av naturlige næringsstoffer som Pracaxi-olje, som er rik på omega-fettsyrer og quinoafrø-ekstrakt, om pleier tørt og skadet hår, slik at det føles silkemykt og glatt.

Ofte stilte spørsmål
Om HÅRMASKER

S1: HVORDAN BRUKES EN HÅRMASKE?

Ta en god mengde av produktet, som for eksempel Nutri Protein Mask, og påfør sjenerøst på rent og vasket hår. Masser inn, la virke i et par minutter og skyll masken skånsomt av. Ved kontakt med øynene, skyll dem umiddelbart og grundig.

S2: HVA GJØR EN HÅRMASKE?

Hårmasker for tørt og skadet hår, som Vichys Nutri-Repair, gjør håret sterkere, mykere og mer glansfullt. Masker er rike på planteoljer som gir næring til og reparerer hårfibrene for å gi varige resultater og sunt og vakkert hår. Med sin kremete konsistens og delikate duft er de også herlige å påføre.

S3: HVOR OFTE BØR MAN BRUKE EN HÅRMASKE?

For maksimalt utbytte, påfør hårmasken 2 ganger i uken på håndkletørket hår og øk til 3 ganger i uken i 4–6 uker for intens pleie.