MAKEUP

Fet og tørr hud trenger å rebalansere talgproduksjonen. Vichys sminke for fet hud er formulert med aktive ingredienser for å holde talgproduksjonen i sjakk og redusere forekomsten av porer og urenheter. Pakket med mineralpigmenter, salisylsyre og glyserin, hjelper Dermablend 3D Fluid Corrective Foundation med å dekke urenheter og rødme i huden, samtidig som huden tilføres fukt og etterlates med en matt finish.

Ofte stilte spørsmål
Om MAKEUP

S1: Hvilke sminkeprodukter trenger jeg?

«Less is more» når du bruker Vichy's produkter, så når du setter sammen et godt sminkesett handler det om kvalitet og ikke kvantitet. Prøv Vichy's foundationer, concealere og settingpudder som gir en høy dekkevne for en jevnere hudtone for alle hudtyper, selv sensitiv hud.

S2: Hva er de beste sminkeproduktene til fet hud?

Fet hud har ofte tendens til akne og har bruk for sminkeprodukter som har et mattende effekt som dekker urenheter. Vichy's Dermablend 3D Fluid Corrective Foundation er spesielt formulert med aktive ingredienser som salisylsyre, som hjelper med å redusere synligheten av porer.

S3: Hva er de beste sminkeproduktene til tørr hud?

Tørr hud kan virke flassende når den dekkes med sminke. For å unngå denne store ulempen, kan du velge produkter som både dekker og tilfører fukt, som Dermablend Corrective Compact Cream Foundation, eller Dermablend 3D Correction, en flytende foundation som tilfører huden fukt.