MERKET

DEDIKERT TIL VITENSKAP OM SUNN HUD

Main-title Brand

Vichy skaper spesialiserte løsninger som styrker og maksimerer hudens synlige sunnhetstegn for kvinner og menn i alle livsfaser.

ANBEFALT AV DERMATOLOGER

Vichy anbefales av 50 000 dermatologer over hele verden. Vi er eksperter på anti-ageing- og hårpleieløsninger. Kjernen i våre formuleringer er Vichy Vulkansk Vann, rikt på mineraler, kombinert med dokumenterte aktive ingredienser for optimal effektivitet.

PIONÉR INNEN EKSPOSOMEVITENSKAPEN

LØSNINGER TILPASSET HVER ENKELT LIVSFASE

Vichys mission er å tilby løsninger for alle, kvinner og menn, uansett hud- og hodebunnsbehov i alle aldre, fra pubertet til overgansalder.

DOKUMENTERTE AKTIVE INGREDIENSER

Exposomet er den vitenskapelige forklaringen på hvordan menneskers liv påvirker huden, og tar hensyn til indre og ytre faktorer som påvirker hudens biologiske funksjoner. Det er tre exposomefaktorer; miljøfaktorer, som UV-eksponering, klimaendringer og forurensning, livsstilsrelaterte faktorer, som stress, ernæring og søvn, og hormonelle variasjoner som skjer gjennom livet. Det er er exposomefaktorenes kumulative og sammenkoblede påvirkning dekoder og forutser de skiftende behovene til huden.