ANSIKTSKREMER

Rundt 40-årsalderen har exposome-faktorer hatt en stor innflytelse på huden, som viser seg ved tap av elastisitet, rynker og pigmentflekker. Liftactiv Collagen Specialist Ansiktskrem kan brukes av menn og kvinner og virker med aktive ingredienser som Pro-Collagen-Peptider, som bidrar til å øke celleproduksjonen og bekjempe aldringstegn forårsaket av kollagentap.

Ofte stilte spørsmål
Om ANSIKTSKREMER

S1: Kan menn bruke ansiktskrem for kvinner?

Det er ikke feil i seg selv, men det hjelper bare ikke så mye fordi menn har en tykkere ansiktshud ettersom hårsekkene produserer mer talg. I tillegg er ikke menn utsatt for de samme hormonelle endringene som kvinner. Barbering fungerer også som en peeling, så aldringstegn vises senere og på en annen måte. Så hvis du vil få resultater, er det best å bruke en ansiktskrem eller anti-ageing krem utviklet til menn.

S2: Hvilken ansiktskrem er best til menn?

Vichy's Homme Hydra Mac-C+ fuktighetsgivende og styrkende krem til ansikts og øyne. Gir en mer jevn hudtone og motvirker trøtthetstegn. Den er formulert med magnesium, C-vitamin og Dextran og gir huden fornyet energi og bekjemper ytre agressorer.

S3: Kan menn bruke hårfjerningskrem i på huden ansiktet?

Ja, hårfjerningskrem med en skånsom formulering kan fjerne ansiktshår og også tilføre huden fuktighet. De forhindrer at du får utlsett og de gjør ikke vondt samtidig som de gir deg et stubbfritt utseende og en stubbfri følelse.