BARBERSKUM

Vichys barberskum til sensitiv hud bidrar til å redusere utslett og røde knopper forårsaket av barbering og barberingssår. Med en kombinasjon av nøye utvalgte ingredienser velegnet til sensitiv hud beskytter skummet huden under barbering.

Ofte stilte spørsmål
Om BARBERSKUM

S1: Hva gjør barberskum?

Barberkrem til sensitiv hud legger seg som et tynt beskyttende lag mellom bladet og huden, og sikrer dermed mindre friksjon og reduserer risikoen for skjeggpest, irritasjon - og også færre sår og kutt. Ved hjelp fra nøye utvalgte aktive ingredienser som Vichy vulkansk vann, kan barberskummet også hjelpe med å berolige og motvirke ubehag i forbindelse med barbering.

S2: Beroliger barberskum hud som har tilbrakt tid i solen?

Barberskum til sensitiv hud er utviklet til å berolige og fukte huden under barberingen, men siden produktet ikke er formulert til å bli på huden, slik som aftersun er, anbefaler vi ikke å bruke barberskum som aftersun. Det er best å bruke en dedikert aftersun, som f.eks. Vichys Capital Soleil Aftersun, som beroliger huden og gir fuktighet.

S3: Kan du barbere deg uten barberskum?

Formålet med barberskum er å smøre barberbladet og fukte huden, noe som reduserer risikoen for skjeggpest, røde knopper, ingrodde hår og kutt. Det forbedrer også generelt barberingsopplevelsen. Så selv om du har det travelt, er det best å vente og bruke et barberskum til sensitiv hud.