FOUNDATION

Uansett type dekkevne og hud, gir Vichys Dermablend foundation høy og byggbar dekkevne som kan tilpasses til spesifikke behov for en klar teint. Fra pudder til flytende teksturer - Vichy anbefales av dermatologer og produkter testes under dermatologisk kontroll.

Ofte stilte spørsmål
Om FOUNDATION

S1: Hvordan påføre foundation?

Start med å påføre en liten mengde foundation med fingertuppene eller en børste. Fordel foundationen fra midten av ansiktet og utover. For å skjule mer synlige hudproblemer, trykker du foundation på det aktuelle området og sprer det deretter lett ut. Fordel den nedover mot halsen, og deretter ut til ørene og opp til hårfestet. Gjenta påføringen til ønsket dekkevne er oppnådd. Forleng holdbarheten med pudder.

S2: Hvordan finner du en foundation i riktig farge?

Prøv Vichy's nye Foundation-søkemotor: den har fire trinn basert på vår mange års kunnskap og erfaring på dette feltet og hjelper deg med å finne en Vichy-foundation i den perfekte fargen basert på din hudtone og hudtype.

S3: Hva bruker vi først, concealer eller foundation?

Den riktige måten å påføre disse to produktene på er først påføre en foundation og deretter en concealer. Foundation vil gi deg en jevn base, og en concealer gir deg det avsluttende touch for ekstra dekk eller til å skjule poser unde øynene.