getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
mediacachable:1
Sun Care

Sun Care

Beskyttelse av huden mot UV-relaterte solskader eller helt avgjørende når det gjelder å holde huden ung og sunn. Men hvordan kan vi være sikre på at vi velger den riktige solkremen? Hvilke konsistenser fungerer best for din huds behov? Hvordan kan vi få en sunn sol brun farge uten å skade huden på lang sikt?

I denne delen får du svar på alle spørsmålene om solpleie du brenner inne med, fra solfaktor/SPF til UV-stråler. Vårt mål: å gi deg innsikt i hvorfor solbeskyttelse er så viktig for å beholde en vakker hud hele livet.

Nyt solen og vær beskyttet

EKSPERTUTTALELSER

Nyt solen og vær beskyttet

Solen gjør oss lykkeligere, og vi føler oss mer attraktive med solbrun hud. Vi trenger sollyset for å ha det bra og solen kommer med mange fordeler – men uheldigvis også med UV-stråler.

les artikkelen

Si hei til solfylte dager!

EKSPERTUTTALELSER

Si hei til solfylte dager!

Sandaler, badetøy, din foretrukne solkrem - så er du klar! Vi husker alle å ta med oss solkrem til en lang dag på stranden eller på varme ferier.

les artikkelen

Nyt solen i alpinbakken

sol pleie

Nyt solen i alpinbakken

Følelsen du våkner med før en perfekt dag i bakken, er helt spesiell. Blå himmel, sol som steker og 15 centimeter med puddersnø som har kommet i løpet av natten.

les artikkelen

Mest lest

go to top