SOLBESKYTTELSE TIL ALLE HUDTYPER

I denne artikkelen dykker vi ned i Vichys serie med solkremer, slik at du kan finne den ideelle for din hudtype.

Huden vår utsettes daglig for solens ultraviolette stråler, selv i de kalde vintermånedene og dager med overskyet vær. UV-strålene kan gi hudproblemer som solbrenthet, pigmentforandringer, soleksem og også forårsake aldring i huden.

Det er derfor viktig å nyte solens stråler med omhu og forsiktighet og beskytte huden hver dag ved å bruke solbeskyttelse. Vichy har utviklet en serie med
solbeskyttelse for ulike hudtyper, slik at du kan nyte den beste kilden til vitamin D ogsamtidig være godt beskyttet mot både UVA- og UVB-stråler.

I denne artikkelen dykker vi ned i Vichys serie med solkremer, slik at du kan finne den ideelle for din hudtype.

Solbeskyttelse og anti-age i ett

Selv her i Norden er det nødvendig å bruke solbeskyttelse hver dag, på tross av at været er kjent for å være lunefullt.

Mer enn 80 % av hudens aldringstegn er forårsaket av UV-stråling og forurensning og er det vi kaller exposome faktorer. UVB-stråler er mest til stede om sommeren, mens UVA-stråler er til stede hele året og har en permanent effekt på hudensaldring.

Med dette i tankene har vi utviklet Capital Soleil UV-Age Daily med svært høy solbeskyttelse på SPF50+. Den beskytter mot fotoaldring og har en ultralett konsistens og en usynlig, jevn og ikke-fettete finish på huden. I Capital Soleil UV-Age Daily får du en solkrem du kan bruke hver eneste dag som forebygger og reduserer aldringstegn og har bredspektretsolbeskyttelse i ett og samme produkt.

Capital Soleil UV-Age Daily har mange aktive ingredienser som niacinamid, peptider, probiotiske fraksjoner og vulkansk vann fra Vichy.
Niacinamid, også kalt vitamin B3, bidrar med å bekjempe pigmentflekker. Peptider gir en jevnere hudtone. Sammen styrker de probiotiske fraksjonene og det mineralrike vulkanske vannet til Vichy hudens barriere.

Denne solkremen kan også fås i en lett farget variant, UV-AGE Daily Tinted SPF50+, og inneholder alle de samme aktive ingrediensene.

Fuktighetsgivende solkrem til sensitiv hud

Vichy Capital Soleil Skin Perfecting Velvet Cream er en fuktighetsgivende solkrem til ansiktet med høy solbeskyttelse på SPF50+.

Denne solkremen er formulert med fuktighetsgivende hyaluronsyre og vulkansk vann fra Vichy, som hjelper til med å sikre langvarig fuktighet i opptil 24 timer og skape balanse i huden.

Skin Perfecting Velvet Cream SPF50+ har en silkeaktig konsistens som raskt absorberes i huden uten å virke fet eller etterlate hvite merker. Solkremen gir deg bredspektret beskyttelse mot UV-stråler samtidig som den gjør huden glattere, mykere og mer smidig.

Denne solkremen passer for deg med solsensitiv hud som ønsker å kombinere høy solbeskyttelse med pleiende og fuktighetsgivende egenskaper.

Mattende solkrem

Noen lar være med å bruk solkrem fordi de har en tendens til å få blank hud i solen. Derfor har vi utviklet Capital Soleil UV-Clear solkrem for ansiktet med SPF 50+, som er en lett, mattende solkrem med høy solbeskyttelse.

Bruk daglig for å beskytte huden mot UVA- og UVB-stråler, samtidig som du forebygger og reduserer urenheter, merker fra urenheter og blank hud. Fremstilt med Netlock-teknologi som gir bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler i en ultralett konsistens. Ikke fet og etterlater ingen hvite merker. Mild og frisk duft.

Formulert med niacinamid, som jevner ut hudtonen, og salisylsyre som hjelper til med å redusere kviser.

Få en strålende solbrun farge

Mange nordmenn unnlater å bruke solkrem fordi de tror at alle typer solkrem vil etterlate hvite merker eller forhindre at huden blir solbrun. Nettopp derfor har Vichy utviklet Capital Soleil Tan Illuminating Solspray SPF30. Den føles som vann på huden og etterlater ingen hvite merker, samtidig som den beskytter mot solens stråler og betakaroten hjelper til med å fremme en strålende solbrun farge.

Enkel solbeskyttelse for hele familien

Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Solkrem SPF 30 er en fuktighetsgivende solkrem for ansikt og kropp som gir bredspektret beskyttelse mot solens stråler (UVA- og UVB-stråler).

Den kan brukes av hele familien og har en lett konsistens som absorberes raskt uten å føles fet eller etterlate hvite merker. Meget vannresistent.

Legg den i vesken, og hele familien er klar for en tur til stranden.

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN