SOLKREMER TIL ANSIKTET, FOR DAGLIG BRUK

Vichy Capital Soleil UV-Daily er en serie solkremer for ansiktet. Produktene er formulert med nøye utvalgte aktive ingredienser og er tilpasset individuelle behov. De ultralette teksturene kan enkelt integreres i den daglige hudpleierutinen.

HUSK Å BESKYTTE DEG MOT SOLEN HVER DAG

Det er viktig å smøre seg inn med solkrem hver dag hele året, av flere viktige grunner. For det første er det viktig å være klar over at solens UVA-stråler kan trenge gjennom skyer og vinduer, og forårsake skadelige effekter på huden, selv i vinterhalvåret. Det er kjent at UVA-stråler bidrar til tidligere aldring av huden og øker risikoen for å utvikle hudkreft. Ved å smøre deg med solkrem hver dag kan du effektivt redusere risikoen for disse skadene samt opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

I tillegg kan daglig bruk av solkrem bidra til å forebygge aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentforandringer. Solens UV-stråler er en av de viktigste faktorene som fremskynder hudens aldringsprosess, så å beskytte huden mot solens skadelige virkninger kan du opprettholde en jevnere og mer ungdommelig hudtone.

Ved å ha gjøre bredspektret solkrem (beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler) til en daglig vane kan du effektivt beskytte huden din mot solens skadelige stråler året rundt, og opprettholde en sunn og ungdommelig hud. Så husk derfor alltid å bruke solkrem, uansett årstid! Våre UV-Daily-solkremer er utviklet for daglig bruk og har en ultralett konsistens som absorberes raskt uten å etterlate hvite merker.
 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Solkrem SPF50+

Oppdag Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ - den ultimate solkremen for ansiktet. Den ultralette formelen forebygger rynker, motvirker pigmentflekker og beskytter huden mot oksidativt stress forårsaket av UV-stråler og forurensning. Solkremen gir svært høy beskyttelse for ansiktet og er beriket med probiotiske fraksjoner, peptider og niacinamid.

Takket være Netlock Technology gir den bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler i en ultralett, ikke-fet konsistens. Påfør hver morgen som siste trinn i hudpleierutinen, rist godt før bruk.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ er utviklet for sensitiv hud og er allergivennlig. Den er testet under dermatologisk kontroll og inneholder nøye utvalgte ingredienser, blant annet 2 % niacinamid som jevner ut hudtonen, 4 % peptider som motvirker aldring, 10 % Vichy vulkansk vann som styrker hudbarrieren, probiotiske fraksjoner som styrker hudbarrieren ytterligere og E-vitamin som er en kraftig antioksidant som nøytraliserer skadelige frie radikaler.

Oppdag fordelene med Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+:

 • Effektiv bredspektret beskyttelse mot solens stråler (UVA- og UVB-stråler).
 • Fuktighetsgivende for huden
 • Ultralett konsistens som absorberes raskt
 • Nøytraliserer de skadelige effektene av frie radikaler
 • Ikke-fet og ikke-klebrig
 • Svært vannresistent
 • Hypoallergen
 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Lettfarget Solkrem SPF50+

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ finnes også i en lett farget versjon. Her får du alle fordelene du kjenner fra originalen, men nå i en versjon med mineralpigmenter som umiddelbart bidrar til å jevne ut hudtonen og gir en naturlig dekning. 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ lettfarget solkrem passer for personer med lys til medium hudtone.
 

Vichy Capital Soleil UV-Clear Solkrem SPF50+

Oppdag Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+ - den perfekte solkremen for fet og akneutsatt hud. Bruk den daglig for å beskytte huden din mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som du forebygger og reduserer merker, urenheter samt blank og skinnende hud. Solkremen er formulert med Netlock-teknologi, som gir bredspektret beskyttelse i en ultralett ikke-fet tekstur.

Solkremen er tilpasset sensitiv hud og er dermatologisk testet. Den inneholder nøye utvalgte ingredienser, blant annet Netlock Technology for effektiv beskyttelse mot solens skadelige stråler, 2 % niacinamid for å redusere kvisemerker og jevne ut hudtonen, 0,3 % salisylsyre for å redusere urenheter, 0,5 % sarkosin for å regulere hudens talgproduksjon og probiotiske fraksjoner for å styrke hudbarrieren. Vitamin E er en kraftig antioksidant som bidrar til å nøytralisere skadelige frie radikaler.

Oppdag fordelene med Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+:

 • Effektiv bredspektret beskyttelse mot solens stråler (UVA- og UVB-stråler)
 • Spesielt utviklet for fet og akneutsatt hud
 • Kontrollerer skinnende hud hele dagen
 • Ultralett konsistens som absorberes raskt
 • Etterlater en matt finish på huden uten å fedte eller klistre
 • Vannfast og svettebestandig
 • Ikke komedogen, tetter ikke igjen porene
 

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN