Gode råd: Gjør huden din klar for solen

Hvis du skal på ferie, er det viktig å sørge for at huden din er godt beskyttet mot varmen. Ta en titt på våre beste tips for å beskytte deg i solen allerede før du setter deg på flyet.

Forbered huden før ferien: Slik soler du deg trygt

Så, flybillettene dine er booket, kofferten din er nesten fullpakket, du har funnet en hundepasser: Nå er du bare et par dager unna et varmt og solrikt sted! Hvis du planlegger å tilbringe mye tid på stranden, er det viktig å forberede huden din i dagene før avreise. Hud som er riktig fuktet er langt mindre sannsynlig å lide av symptomer knyttet til soling, inkludert tørr eller sprukket hud. Uten hydrering begynner hudens elastisitet og barrierefunksjoner å lide, så vis huden din kjærlighet med en bodylotion etter dusjen. 

Ta vare på huden din gjennom hele ferien

Det viktigste først: fuktighet! Hvis du skal på en langdistanseflyvning, må du ikke glemme å fylle på hudens fuktighetsnivå med en rask spray fuktighetsgivende ansiktsspray f.eks Vichy Vulkansk Vann mens du sitter på flyet, da lufttrykket i kabinen har en tendens til å tørke ut huden. Ta hensyn til hudtypen din npr du renser huden etter flyreisen. Dersom huden din har en tendens til å bli fet, kan rensing to gamger daglig med rensegelé som Pureté Thermale Forfriskende Rensegelé bidra til å redusere overflødig talg, men tørrere hudtyper bør velge krembaserte renseprodukter for å gjenopprette fuktighetsnivået etter en lang reise f.eks Pureté Thermale 3-in-1 Rensekrem.

Det beste du kan gjøre er å tenke på solbeskyttelse så snart du lander, spesielt dersom flyet ditt lander midt på dagen når solen er på sitt sterkeste (mellom 11:00 og 15:00). Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+,har ikke bare en svært høy beskyttelse mot solens stråler, men inneholder også E-vitamin som er en kraftfull antioksidant, som bidrar til å nøytralisere skadelige frie radikaler - perfekt hvis du reiser videre med tog eller bil. Husk å drikke nok vann: Når det gjelder pleie av uttørket hud om sommeren, er det best å jobbe innenfra og ut. Til slutt er det viktig å bruke en nærende body butter eller krem som er rik på fuktighetsgivende ingredienser for å unngå tørre eller flassende flekker.

 

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN