OK

OK Cancel

Thank you

Close

Pro-age eller anti-age. Hva er forskjellen?

Pro-age
Pro-age

Det er ditt smil, din utstråling og din personlighet som gjør deg vakker. Uansett hvilken alder du er i. Det er sånn vi ser på det hos Vichy, og det er grunnen til at vi elsker Pro-age konseptet. Det betyr at vi jobber for å skape de beste forholdene for vakker hud som ser sunn ut, uansett hvilken fase i livet du er i, i stedet for å jage etter evig ungdom. Naturlig aldring er vakkert – og uansett hva vi gjør kan vi aldri stoppe den. Men når og hvordan aldringstegnene oppstår er ikke tilfeldig. Derfor kan vi hjelpe deg med å bestemme hvor fort det skal gå.

Pro-age vs. anti-age

Begrepet anti-age oppstod på åttitallet, og i mange år har synet på aldring vært negativt, særlig blant kvinner. Hos Vichy, elsker vi å være "pro" når det gjelder deg og din kropp. Vi ser skjønnheten i alle aldre og hjelper kvinner med å eldes med stil - i et tempo de selv er komfortable med. Vi mener at sterk hud med en strålende glød er vakrere enn evig ungdom.

Den vakreste aldringen kommer innenfra

Alle blir eldre, det er uunngåelig. Men forskning viser at mer enn 80% av hudens aldringstegn skyldes miljø og eksterne faktorer*. Urban aldring, som det kalles, dekker ikke bare UV-stråler og røyking, men også hverdagens stress og forurensing.

Ro ned

Ved å beskytte deg selv mot disse faktorene, gir du huden din de beste forutsetningene for å bevare sin skjønnhet og eldes med ynde. Basert på ni år med forskning, har vi utviklet Slow Âge-serien inspirert av ingredienser fra naturen, som hjelper deg med å beskytte huden din mot nettopp disse ytre faktorene.

På dagtid, hjelper Slow Âge-dagkremene med UVA- og UVB-beskyttelse og antioksidanter med å senke forekomsten av aldringstegn. De beskytter huden og sørger for at hudtonen er jevn og strålende. Om natten, avbalanserer Slow Âge Night (krem og maske) huden og gjør den klar for en ny dag.

Møt alderen med et smil

Vi håper at du, sammen med oss, vil omfavne dine linjer og møte alderen med et vakkert smil. I mellomtiden beskytter Slow Âge huden og senker aldringsprosessen, så det kun er dine opplevelser og ikke omgivelsene som gjør deg eldre. Les mer om Slow Âge og få inspirasjon til å finne produkter som passer din hud og ditt liv.


*Vitenskapelige studier om effekten av UV-effekt (Flament et al. 2013), forurensning (Vierkötter et al. 2010), stress (Hosoi 2011) og utviklingen av aldringstegn.


Oppdag hele serien til Slow Âge her

Ha en fantastisk dag, hilsen Vichy

Våre ikoniske produkter

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

go to top