OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hva er overgangsalderen? Det er bare ett trinn til på en lang reise! Overgangsalderen kan vekke mange spørsmål og forundringer. Finn svar på dine spørsmål, og få råd fra artikler skrevet av våre eksperter.

menotalk banner

Svar fra eksperter på overgangsalderen

Vi har konsultert oss med eksperter fra ulike områder, for å gi deg den mest oppdaterte og grundige informasjonen om overgangsalder.

Åsa
OPINIONSLEDER - KVINNEHELSE.

DSC02303-no background.png

Åsa Melin

Åsa Melin jobber med å spre kunnskap og bevissthet om overgangsalder og kvinnehelse. Hun er mest kjent som grunnleggeren av Klimakteriepodden, i dag en av Sveriges største podcaster om temaet kvinnehelse med over 2 millioner nedlastinger og mer enn 200 publiserte episoder.

ÅSAS ARTIKLER

Agnieszka
Dietitian

v_expert-nutritioniste.jpg

Dr. Agnieszka Szmurło

Graduated dietitian specialized in the nutritional treatment of overweight, obesity, diet-related diseases also the formation of proper eating habits in young children and using diet as a support of the treatment of skin diseases.

agnieszka's articles

karolina
dermatologist

v_expert-karolin.jpg

Dr. Karolina Kopeć

Specialist in dermatology and venereology
Aesthetic medicine doctor specialized in Aesthetic Medicine in Wroclaw, Poland.

karolina's articles

Anne
DERMATOLOG

v_expert-anne.jpg

Dr. Anne Le Pillouer

Dermatolog og venereolog, spesialisert innenfor laserkirurgi. Hun har gjennomført flere kliniske studier og er medlem i ulike forskningsgrupper.

Anne's articles

Lorraine
GYNEKOLOG

v_expert-lorraine.jpg

Dr. Lorraine Maitrot

Gynekologisk endokrinolog.
Hun har klinisk ekspertise i behandling av endokrine gynekologiske sykdommer, spesielt perimenopausal overgangsalder og overgangsalder.

LORRAINES ARTIKLER