OK

OK Cancel

Thank you

Close

IDÉAL SOLEIL Face Mist - Solkremen du kan spraye over sminken din

Du kjenner garantert igjen følelsen. Du har ordnet deg og den nylagte sminken sitter perfekt. Det er stekende sol ute og ikke en sky på himmelen - og så slår det deg. Du har glemt å smøre deg inn med solkrem. Du skal møte venninnene dine på uteserveringen om bare ti minutter. Selv om f.eks. din BB cream inneholder SPF, så vet du at det ikke er nok til å beskytte deg mot solens hele dagen. Hvordan løser vi dette? Her forklarer leVICHYmag hvorfor vi alle burde legge til IDÉAL SOLEIL Face Mist på sommerens must-have liste.

Sommer og spontanitet er unektelig en love affair. Om sommeren vet man aldri helt hva dagen bringer med seg. Hvis solen skinner tar det sjelden lang tid før man får en telefon og vipps så kommer piknikkurven frem og dagen tilbringes i parken, om bord i båten, eller på uteserveringens beste solsted. Og vi bare elsker det. Men selv om vi ikke har ønsker annet enn at solen skal skinne dag inn og dag ut, er den likevel en trussel mot vår carpe diem-livsstil om sommeren. Vil vi nyte solen og dagen til det fulle må vi ikke glemme solens UVA- og UVB-stråler og den skadelige effekten de kan ha, og passe på å beskytte oss ordentlig. 

Joda, mye kan vi beskytte med vår nye chice maxi-kjole og denimjakke. Men til ansiktet kreves det mer. På en dag uten sminke på stranden er det lett å ha solkremen tilgjengelig og beskytte ansiktet regelmessig. Men for oss som planlegger å nyte solen i byen denne sommeren kreves det noe ekstra, slik at verken vår spontane livsstil eller vår fine sminke blir påvirket. Nylanserte VICHYs IDÉAL SOLEIL Face Mist er en oppfriskende og fuktgivende solspray med høy beskyttelse, som du faktisk kan spraye over sminken din!

For den beste beskyttelse mot solens skadelige stråler anbefaler Kreftforeningen at man bruker en vannfast solkrem med minst SPF 30, som beskytter mot både UVA- og UVB-stråling. IDÉAL SOLEIL Face Mist oppfyller alle kriteriene, og gir dessuten tilfredsstillende SPF 50. Som en bonus, er den lett å bruke i løpet av dagen, som også Kreftforeningen anbefaler at man gjør. Boksen til IDÉAL SOLEIL Face Mist har også en praktisk størrelse og veier veldig lite, og med sine 75 ml er den derfor like lett å ha med i skuldervesken og clutch-vesken som i piknikkurven eller weekendbagen på turer til Barcelona eller New York.

IDÉAL SOLEIL Face Mist ristes godt før bruk og er enkel og rask å bruke med en usynlig finish uten hvite merker. Lukk øyne og munn og spray 15 cm unna ansiktet for en perfekt solbeskyttelses-quick-fix for oss storbykvinner on the go. Luksusen med å kunne friske opp solbeskyttelsen når som helst i løpet av dagen uten at sminken vår påvirkes er noe vi i leVICHymag absolutt ser frem til. IDÉAL SOLEIL Face Mist passer også til sensitiv hud, og ved at den inneholder VICHYs termiske kildevann, kjennes huden behagelig  og frisk etter bruk.

Vi i leVICHYmag ønsker deg en solrik og bekymringsløs sommer i din favorittby.

go to top