OK

OK Cancel

Thank you

Close

Finn det beste anti-age serum

Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler Serum
Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler Serum


Et anti-age serum er spesielt utviklet til hud med aldringstegn for å bevare den ungdommelige fastheten. Et anti-age serum inneholder ofte en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser som reduserer aldringstegn og fine linjer og etterlater huden mer jevn, glatt og velfuktet.

I Vichys sortiment finner du flere anti-age serum som er utviklet for å gi huden fylde, vitalitet, glød og fuktighet.


Slik fungerer et anti-age serum

Med tiden mister huden sin fylde, fasthet og glød. Cellefornyelsen i huden tar gradvis lenger tid og hudens evne til å regenerere seg blir forringet. I tillegg kan pigmentforandringer, rynker og andre aldringstegn gradvis bli mer tydelige.

Et godt anti-age serum inneholder aktive ingredienser som forebygger aldringstegn, rynker og fine linjer, samtidig som det kan stimulere cellefornyelsen og gi huden mer glød.

Vichy er anbefalt av 50.000 dermatologer1 og alle våre anti-age serum er testet under dermatologisk kontroll.


Det beste anti-age serum til ansiktet til dine behov

Det riktige ansiktsserumet for deg avhenger av både hudtype og alder. Selv om det heter anti-age serum kan du med fordel introdusere det i hudpleierutinen allerede rundt 30-årsalderen.

Vichy har utviklet flere anti-age hudpleieserier som inneholder serum med forskjellige aktive ingredienser som hver i seg har sine fordeler. Når du skal finne et serum som passer deg, er det en fordel å kjenne egenskapene til de ulike ingrediensene.

Liftactiv Supreme Vitamin C Serum
Liftactiv Supreme Vitamin C Serum

C-vitamin gir huden glød

C-vitamin er en naturlig antioksidant som tilfører huden glød.

Liftactiv Supreme Vitamin C Serum er et høykonsentrert serum beriket med 15 % vitamin C og antioksidanten Pynogenol, som er et naturlig ekstrakt av furu. Formelen styrker hudens antioksidantforsvar og allerede etter ti dager vil huden fremstå glattere, mer strålende og fine linjer vil reduseres2.Hyaluronsyre bevarer fuktbalansen

Fuktighet er en av de viktigste naturlige ingrediensene for huden vår. Fuktighet bidrar til en fast og smidig struktur i huden. Fuktighetsgivende ingredienser som f.eks. hyaluronsyre finnes derfor i Vichys Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler Serum. Det er et fuktighetsgivende ansikt- og øyeserum med 1,5% hyaluronsyre og peptider, som har en progressiv fyllende effekt. Serumet består av en hypoallergen formel, er uten parfyme og testet under dermatologisk kontroll.

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Serum
Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Serum

Peptider er naturlige fedtsyrer, der binder hudcellerne sammen og bidrager til fastheden i hudens struktur.

Hyaluronsyre hjælper med at binde fugt til huden og reetablere de naturlige fugtdepoter så fugtbalancen bevares. Kombinationen af de to ingredienser giver serummet en udfyldende effekt, som forbedrer hudens fasthed.

Allerede efter en uge vil huden synes synligt fyldigere, og efter 2 ugers brug vil fine linjer og rynker være reduceret3.

Serummet er testet under dermatologisk kontrol, er velegnet til alle hudtyper også sensitiv hud og kan bruges som ansigts- og øjenserum. Produktet er udviklet til dig på 35+, der ønsker en fyldigere hud.

B3-vitamin og glykolsyre bekjemper pigmentforandringer

Liftactiv Specialist B3 Serum
Liftactiv Specialist B3 Serum

Mange år med soleksponering setter sine spor og kan gi pigmentforandringer i huden.
Vichys Liftactiv Specialist B3 Serum er spesielt utviklet til deg som gjerne vil bekjempe pigmentforandringer, kollagentap og rynker.

Serumet inneholder en konsentrert kombinasjon av 5 % vitamin B3, også kalt Niacinamid, og 8 % glykolsyrekompleks. Formelen har en eksfolierende peeling-effekt som jevner ut hudtonen slik at den fremstår jevnere og mer strålende.

Etter bare en måned vil mengden pigmentforandringer reduseres med opptil 29 %4, og du vil oppleve en jevnere og mykere hud. Etter to måneder vil huden se yngre ut, rynker vil være redusert og huden vil føles mer beroliget og fremstå fornyet med ny energi5. Dette serumet er uten parfyme og testet under dermatologisk kontroll.


Slik bruker du serum i din hudpleierutine

Du kan enkelt gjøre et anti-age serum til en del av din vanlige hudpleierutine. Bruk serumet både morgen og kveld som et intensivt supplement til de andre hudpleieproduktene dine.

Liftactiv Specialist B3 Serum & Capital Soleil UV Age Daily
Liftactiv Specialist B3 Serum & Capital Soleil UV Age Daily

Det første trinnet i enhver hudpleierutine er å rense huden og fjerne sminken med et renseprodukt. Ansiktsrens forbereder huden på pleie og gjør den mer mottakelig for de aktive ingrediensene i serumet ditt.

Etter ansiktsrens påfører du det anti-age serumet som passer best for dine behov. Fordel noen dråper i hele ansiktet og la serumet virke i noen minutter. Den flytende teksturen absorberes raskt inn i huden uten å virke fettete.

For ekstra beskyttelse kan du påføre en god solkrem med høy SPF som f.eks. Capital Soliel UV Age Daily i ansiktet.Suppler serumet med en anti-age krem

I våre anti-age-serier finner du også forskjellige kremer, både dagkremer og nattkremer, som kan være et godt fuktighetsgivende supplement til ditt serum.

Liftactiv Collagen Specialist er et godt supplement til Liftactiv Specialist B3 Serumet. Den avanserte anti-age formelen reduserer rynker og pigmentforandringer og booster cellefornyelsen på hudoverflaten.

Liftactiv Supreme Dagkrem fungerer godt sammen med Supreme H.A Epidermic Filler Serum. Kremen er beriket med effektive ingredienser og virker oppfriskende og beroligende på huden. 

Liftactiv Supreme SPF 30 komplimenterer ingrediensene i Liftactiv Supreme Vitamin C Serum. Dagkremen gir UV-beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler og forebygger forekomsten av nye pigmentforandringer forårsaket av soleksponering.

Suppler serumet med en anti-age krem
Suppler serumet med en anti-age krem

Dersom du bruker en dagkrem som ikke inneholder solbeskyttelse, anbefaler vi at du avslutter hudpleierutinen ved å påføre solkrem. Vichys Capital Soleil UV-Age Daily er en solkrem med SPF50+ som har en ultralett konsistens som trenger raskt inn i huden.

Med Capital Soleil UV-age Daily får du en solkrem du kan bruke hver eneste dag som beskytter mot aldringstegn og har en bredspektret beskyttelse mot UV-stråler.


  1. Survey conducted among the dermocosmetic market carried out by AplusA and other partners between January 2021 and July 2021, involving dermatologists in 34 countries, representing more than 82% of the worldwide GDP.
  2. Kosmetoklinisk test, n = 52
  3. Forbrukertest + kosmetoklinisk test, 53 kvinner, 40–65 år
  4. Kosmetokliniskt test, n = 44 etter 2 måneder, gennemsnitligt resultat på fargeintensiteten på mørke flekker.
  5. Forbrukertest + kosmetoklinisk test, N= 52

go to top