SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uke

1

ALT DU TRENGER Å VITE OM PERI-MENOPAUSE

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uke 1

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

ALT DU TRENGER Å VITE OM PERI-MENOPAUSE

VELKOMMEN TIL DITT MENOCOACH-PROGRAM

GRATULERER! DU ER I FERD MED Å STARTE MENOCOACH PERI-MENOPAUSE-PROGRAMMET!

I DENNE FØRSTE UKEN, LA OSS STARTE MED 3 MÅL:

 • FORSTÅ HVA PERI-MENOPAUSE ER
 • NULLSTILL DIN DAGLIGE HUDPLEIERUTINE
 • PRØV Å UTFØRE EN ANSIKTSMASSASJE-RUTINE 3 GANGER FOR Å FORBEDRE HUDEN.
Se videoen

HVA ER PERI-MENOPAUSE?

KVINNEHELSE

Styremedlem i International Menopause Society (IMS), Dr. Marla Shapiro, er lege med spesiell interesse for kvinners helse.

Lær mer om symptomene på peri-menopause og hvordan de påvirker kropp og sinn.

HVA ER EFFEKTEN AV HORMONELLE SVINGNINGER PÅ HUDEN DIN?

Hud og eksposom – Miljø, livsstil og hormonelle svingninger.

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker spesialiserer seg på medisinsk dermatologi, hudkreft og kosmetisk dermatologi.

Finn ut hva de hormonelle variasjonene ved peri-menopause har å si for huden, og hvordan du daglig beskytter huden din.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE RUTINE

LØSNINGEN FRA VICHY

For å imøtekomme spesifikke hudbehov under peri-menopause har Vichy Laboratoires skapt NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE serum- og kremprotokoll.

Testet under dermatologisk kontroll. Effekten er testet på kvinner i overgangsalderen gjennom en kosmetoklinisk studie. Testet på sensitiv hud.

UKE 1.
MIN HUDPLEIERUTINE
VED PERI-MENOPAUSE

av Frédérique Labatut,
Leder av Vichy Laboratoires

Les mer

MIN HUDPLEIEPROTOKOLL UNDER PERI-MENOPAUSE

Neovadiolformuleringene for peri-menopause er beriket med en kraftig blanding av aktive ingredienser som samsvarer med dine spesifikke hudbehov under peri-menopause.

For å kompensere for synlige aldringstegn på grunn av østrogen- og kortisolvariasjoner ved peri-menopause, kombinerer neovadiol-serum og kremformulering en kraftig duo av Cassia-ekstrakt og proxylan for å revitalisere huden.

For å gjenopplive huden din og kompensere for daglig tap av hyaluronsyre, er vår peri-menopause-protokoll for hudpleie beriket med hyaluronsyre.

TRINN 1- RENS

VICHY PURETÉ THERMALE 3-I-1 CLEANSING MILK

Det renser urenheter og forurensningspartikler, fjerner sminke fra ansikt og øyne, og etterlater huden med en tonet følelse og behagelig uten å tørke ut.

TRINN 2 - FORBERED

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

Dette serumet kompenserer for de synlige tegnene på overgangsalderen i huden ved å forbedre tettheten og utstrålingen.

 1. -13% slapp hud (1)
 2. -22% pigmentflekker (2)
 3. +61% Epidermal surface lipids(3)
 4. -12% wrinkles(4)
 5. +14% Radiance(1)

TRINN 3- BEVAR DAGLIG HYDRERING OG BEROLIGENDE EFFEKT

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE REDENSIFISERER DAG- OG NATTKREMER

Det reaktiverer hudmekanismer under peri-menopause:

 • +17% density (5)
 • -28% wrinkles (5)
 • -50% dryness (5)

TRINN 4- BESKYTT HUDEN DIN DAGLIG

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF50+

Det er det avgjørende siste trinnet i din daglige hudpleierutine, året rundt. Den lette, pustende teksturen kombinert med avansert solbeskyttelsesteknologi gir et ensartet usynlig dekning som ikke etterlater hvite merker eller klissete finish.

(1) Klinisk score - 42 kvinner etter 2 måneder, (2) Instrumental test - Dark spot størrelsereduksjon - 41 kvinner etter 2 måneder, (3) kliniske score på 220 kvinner etter 3 måneder

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AV VICHY LABORATOIRES

“FINN RIKTIG RUTINE MED RIKTIGE DERMAKTIVE INGREDIENSER FOR Å FORBEDRE HUDHELSEN DIN UNDER PERI-MENOPAUSE.”

RENS

1

3-i-1 Rensepleie

PURETE THERMALE
3-i-1 Rensepleie

Oppdag

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Oppdag

3

Peri-Menopause Dagkrem til Normal/Blandet Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause
Dagkrem til Normal/Blandet Hud

Oppdag

4

Peri-Menopause Nattkrem

NEOVADIOL
Peri-Menopause
Nattkrem

Oppdag

BESKYTT

5

UV-Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-Age Daily SPF50+

Oppdag

NULLSTILL VANENE DINE MED ET NYTT ANSIKTSRITUAL

Ansiktet ditt har 57 muskler som kan stimuleres eller avspennes. Som instruktør i ansiktsritualer kombinerer Aurelia del Sol pusteøvelser, massasje og akupressur for å oppnå vakker hud dag etter dag.
Det er ditt øyeblikk, nyt det!

Finn en behagelig stilling. Pust inn. Pust ut. Og følg mesteren!

Å TRIVES UNDER PERI-MENOPAUSE

HELHETLIG HELSETILNÆRMING

Kroppen din gjennomgår et mangfold av biologiske og kliniske endringer gjennom hele denne perioden av livet ditt. Det å forstå og identifisere disse endringene så tidlig som mulig, bidrar til å forebygge ubehaget de kan forårsake og forberede kroppen din godt på de kommende årene.

4 min
INNLESING

UKE 1.
Å TRIVES UNDER PERI-MENOPAUSEN MED EN HELHETLIG TILNÆRMING TIL HELSE

av Dr Thierry Haag,
Gynekolog

Les mer

Å TRIVES I PERI-MENOPAUSE MED EN HELHETLIG HELSEPRAKSIS.

HVA ER PERI-MENOPAUSE?

Peri-menopause er relatert til perioden som går foran slutten av menstruasjonssyklusen og som tilsvarer hormonelle forstyrrelser. Syklusene har en tendens til å bli forkortet, selv om det ikke er uvanlig å se dem forlenges. Intensiteten til menstruasjonsblødningen gjennomgår den samme mekanismen, da den enten kan økes eller omvendt, reduseres. Husk at hvis eggløsning er dypt forstyrret under peri-menopause, betyr det ikke at du ikke kan bli gravid. Ikke endre vanene du hadde før du når overgangsalderen.

Gjennom denne perioden gjennomgår kroppen din en mengde av biologiske og kliniske endringer. Østrogener produsert av eggstokkene dine siden puberteten tørker gradvis opp. I løpet av denne perioden kan kvinner gjennomgå:

 • Hyperøstrogenisme, som forårsaker irritabilitet, brystsmerter, vektøkning og oppblåst mage.
 • Eller gjennom hypoøstrogenisme som forårsaker hetetokter, søvnproblemer, generell tretthet, tap av libido og redusert moral.

Siden de tidligere spilte en avgjørende rolle i den gode helsen til mange organer, påvirker svingningene deres nesten alle deler av kroppen din. Benene dine, hjertet, brystene, hjernen, kjønnssystemet, huden, håret eller til og med neglene dine blir påvirket av disse naturlige endringene. Å forstå og identifisere disse mekanismene så tidlig som mulig hjelper til med å forhindre ulempene de forårsaker og for å forberede kroppen din på riktig måte i årene som kommer.

HVER OVERGANGSALDER ER UNIK

Denne fasen av peri-menopause, som de følgende faser, varierer enormt avhengig av profesjonell aktivitet, sosial demografi, fysisk og psykologisk helse og til og med den kliniske familiehistorien til individet. Hver av dere er unik, og hver av dere vil bli påvirket forskjellig. Derfor er det virkelig viktig å ha en samtale mellom deg og fastlegen din. I dag, i tillegg til en vanlig og fullstendig medisinsk undersøkelse, kan en enkel blodprøve indikere hvor sannsynlige symptomer er å manifestere seg i løpet av en nær fremtid. Fordi hvert symptom har en behandling eller løsning, enten det er farmakologisk eller ikke, vil tidlig identifisering av endringer hjelpe deg med å velge strategien som er best for deg for å begrense eller til og med unngå uønskede effekter.

6 TIPS FOR Å HJELPE DEG MED Å GJENNMÅ PERI-MENOPAUSE ROLIG

Overgangsalderen er ikke en sykdom; Det er en naturlig prosess som hver kvinne opplever forskjellig. Her er 6 tips for å forbedre din helse, selvtillit og velvære.

 1. Sunt kosthold
  Hva om peri-menopause var muligheten til å gjenoppdage fordelene med sunn mat? Variert og proporsjonalt inntak av sunn mat vil hjelpe kroppen din til å tilpasse seg endringene den står overfor. Et sunt kosthold vil hjelpe deg med å kontrollere vektøkning. Det vil øke bentettheten og hudens fuktighet mens du gir beinene dine mineraler og vitaminer som de kanskje mangler. Det vil beskytte ditt kardiovaskulære system og også ha fordelen med å redusere hetetokter og søvnproblemer.
 2. Bevegelse
  Regelmessig trening sammen med et sunt kosthold vil hjelpe deg med å opprettholde en sunn vekt. Det hjelper med å redusere hetetokter, det reduserer risikoen for koronararteriesykdom, og det har også en gunstig effekt på bentettheten og hudtettheten. Hvis du ikke er vant til fysisk aktivitet, omgi deg med andre. Det vil gjøre øyeblikket morsommere og vil forbedre både motivasjonen og engasjementet.
 3. Hudpleie
  Du kan forbedre hudens tekstur og fuktighet ved å forbedre inntaket av maten som er rik på vitamin E, D og Omega 3. Få så mye fysisk trening som mulig og unn deg skjønnhetsbehandlinger tilpasset dine spesifikke hudbehov.
 4. Stopp dårlige vaner
  Røyking så vel som alkoholforbruk er assosiert med flere kroniske sykdommer. Vi vet også at røyking bidrar til en tidligere begynnelse av peri-menopause og en lengre periode som fører til overgangsalderen. Det er også konkludert med at alkoholforbruket har en triggereffekt på hetetokter, nattesvette og søvnproblemer.
  Noen andre enkle vaner og rutiner kan forbedre disse siste symptomene. Noen timer før sengetid, prøv å slutte å drikke alle væsker, spesielt koffein og alkohol. Unngå fysiske øvelser om kvelden, og i stedet for å tilbringe tid foran smarttelefonene og nettbrettene, prøv å lukke øynene og meditere.
 5. Dialog
  Overgangsalderen er ikke en sykdom. Du skal kunne snakke åpent om det med partneren din, familiemedlemmer og med fastlegen din. Å være omringet, hørt, forstått og godt informert i løpet av denne overgangsperioden full av endringer er avgjørende.
 6. Helsesjekk
  Peri-menopause er en mulighet for deg å lære mer om kroppen din. Når du blir eldre, er det på tide å styrke deg selv ved å sørge for at alle forebyggende tiltak du kan ta blir fulgt opp. Det inkluderer alt fra vekt, vulvovaginal undersøkelse, bekkenultralyd, bentetthet, levervurdering og mammogram til valg av prevensjonsmiddel om nødvendig, samt hjerte- og karundersøkelser. Kroppen din er din mest verdifulle eiendel. Som alle andre, er måten du klarer det på avgjørende. Overgangsalderen er dermed den perfekte muligheten til å investere og styrke din kropps kunnskap og generelle helse. Benytt deg av det!

DR. THIERRY HAAG

GYNEKOLOG, VICHY SPA

“6 TIPS FOR Å FORBEDRE HELSEN, SELVTILLITEN OG VELVÆRET UNDER PERI-MENOPAUSE.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.