SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uke

1

ALT DU TRENGER Å VITE OM POST-MENOPAUSE

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uke 1

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

ALT DU TRENGER Å VITE OM POST-MENOPAUSE

Velkommen til ditt Menocoach-program.

GRATULERER! DU ER I GANG MED MENOCOACH POST-MENOPAUSE PROGRAMMET!

LA OSS STARTE MED 3 MÅL I DENNE FØRSTE UKEN

 • FORSTÅ HVA POST-MENOPAUSE ER
 • NULLSTILL DIN DAGLIGE HUDPLEIERUTINE
 • PRØV Å UTFØRE ANSIKTSMASSASJE-RUTINEN 3 GANGER FOR Å BOOSTE HUDEN DIN.
Se videoen

HVA ER POST-MENOPAUSE?

KVINNEHELSE

Styremedlem i International Menopause Society (IMS), Dr. Marla Shapiro, er lege med spesiell interesse for kvinners helse.

Lær mer om symptomer på post-menopause og hvordan det påvirker kropp og sinn.

HVA ER EFFEKTEN AV HORMONELLE ENDRINGER PÅ HUDEN?

HUD OG EKSPOSOM: miljø, livsstil og hormonelle svingninger
 

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker er spesialisert på medisinsk dermatologi, hudkreft og kosmetisk dermatologi. 

Lær mer om hormonelle svingninger og effekten på huden i post-menopausen og hvordan du daglig beskytter huden din.

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE RUTINE

LØSNINGEN FRA VICHY

For å målrette spesifikke hudbehov under peri-menopausen har Vichy Laboratoires skapt NEOVADIOL POST-MENOPAUSE serum- og kremprotokoll. Effekten er klinisk vurdert av dermatologer og testet på post-menopausale kvinner med sensitiv hud

UKE 1.
MIN HUDPLEIERUTINE
UNDER POST-MENOPAUSE

av Frédérique Labatut,
Leder av Vichy Laboratoires

Les mer

HUDPLEIEPROTOKOLLEN MIN UNDER POST-MENOPAUSE

NEOVADIOLS formuleringer er beriket med en kraftig blanding av derm-aktiver som passer dine spesifikke hudbehov i post-menopause.

For å kompensere for tapet av kollagen på grunn av østrogen- og kortisolsvingninger i overgangsalderen, kombinerer neovadiol -serum og kremformuleringer en kraftig duo av kassiaekstrakt og proxylan av vegetabilsk opprinnelse, som er kjent for å gi huden din en fastere tekstur.

For å fylle på lipidtab er vår hudpleieprotokoll etter menopause formulert med Omegas 3-6-9 for å gi næring til huden din.

TRINN 1- RENS

Vichy Puerté Thermale 3-i-1 rensemelk

Det renser urenheter og forurensningspartikler, fjerner sminke fra ansikt og øyne, og lar huden føles tonet og komfortabel uten å tørke ut.

TRINN 2 - FORBERED

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

Det reaktiverer 3 hudmekanismer: tetthet, pigmentflekker, utstråling

 1. -13% slapp hud (1)
 2. -22% pigmentflekker (2)
 3. +61% Epidermal surface lipids(3)
 4. -12% wrinkles(4)
 5. +14% Radiance(1)

TRINN 3 - BEHOLD DAGLIG FUKT OG BEROLIGENDE EFFEKT

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE DAG-OG NATTKREMER

Det reaktiverer hudens mekanismer under peri-menopause:

 • -25% slapp hud (3)
 • -50% tørr hud (3)
 • -28% wrinkles (5)

TRINN 4 - BESKYTT HUDEN DIN DAGLIG

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF50+ er det viktigste og et nødvendig siste trinn i din daglige hudpleierutine hele året. Den lette, pustende tekstur kombinert med avansert solbeskyttelsesteknologi gir en jevn usynlig dekning som ikke etterlater hvite merker eller en klissete finish.

(1) Klinisk scoring - 42 kvinner etter 2 måneder, (2) Instrumental testing - Reduksjon av mørke flekker - 41 kvinner etter 2 måneder, (3) klinisk score på 219 kvinner etter 3 måneder ved bruk av Neovadiol Post -menopause kremer.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AV VICHY LABORATOIRES

“FINN RIKTIG RUTINE UNDER POST-MENOPAUSEN MED DE RETTE DERMA-AKTIVE INGREDIENSENE FOR Å FORBEDRE HUDENS HELSE”

RENS

1

3-i-1 Rensepleie

PURETE THERMALE
3-i-1 Rensepleie

Oppdag

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Oppdag

3

Post-Menopause Dagkrem

NEOVADIOL
Post-Menopause
Dagkrem

Oppdag

4

Post-Menopause Nattkrem

NEOVADIOL
Post-Menopause
Nattkrem

Oppdag

BESKYTT

5

UV-Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-Age Daily SPF50+

Oppdag

NULLSTILL VANENE DINE MED ET NYTT ANSIKTSRITUAL

Ansiktet har 57 muskler som kan stimuleres eller avspennes. Som instruktør i ansiktsgymnastikk kombinerer Aurelia del Sol pusteøvelser, massasje og akupressur for å oppnå vakker hud dag etter dag. Det er ditt øyeblikk, nyt det!

Finn en behagelig stilling. Pust inn. Pust ut. Og følg mesteren!

Å TRIVES UNDER POST-MENOPAUSE

HELHETLIG TILNÆRMING TIL HELSE.

I denne perioden gjennomgår kroppen din en rekke biologiske og kliniske endringer. Det å forstå og identifisere disse endringene så tidlig som mulig, bidrar til å forebygge ubehaget de kan forårsake og forberede kroppen din godt på de kommende årene.

3 min
INNLESING

UKE 1.
Å TRIVES I POST-MENOPAUSE MED EN HELHETLIG TILNÆRMING TIL HELSE

av Dr Thierry Haag,
Gynekolog

Les mer

Å TRIVES I POST-MENOPAUSE MED EN HELHETLIG HELSEPRAKSIS

HVA ER POST-MENOPAUSE?

Post-menopause er perioden som starter et år etter den siste menstruasjonen. På dette tidspunktet har eggstokkene sluttet å frigjøre egg og produsere det meste av østrogenet.

Symptomer opplevd før overgangsalderen vil nå variere i forhold til styrke, intensitet eller frekvens. For noen av dere kan de bli mindre, mens de for andre kan føle seg sterkere. Det kan til og med skje at symptomer som aldri har blitt opplevd før overgangsalderen plutselig dukker opp i denne nye fasen du går inn i. Hovedforskjellen mellom peri-menopause og post-menopause er at sistnevnte vil vare resten av livet ditt. Derfor bør endringer i kroppen din forstås over en mye lengre tid. Enten det er for å forebygge kortsiktige, mellomlange eller langsiktige konsekvenser, er grundige og regelmessige konsultasjoner med en kompetent lege avgjørende for å kunne takle dette nye kapittelet i livet ditt, som er helt naturlig, på en trygg og selvsikker måte.

KORTVARIGE KONSEKVENSER

Kortsiktige konsekvenser er vanligvis, men ikke alltid, de du opplevde under peri-menopause. Nattsvette, hetetokter, søvnproblemer eller tap av libido i denne fasen, er uforutsigbare og vil fortsette å påvirke deg forskjellig fra tid til annen. I noen tilfeller er ikke ikke-farmakologiske behandlinger (sunt kosthold, trening, urter, seponering av alkohol og tobakk, etc.) ikke nok. I dette tilfellet kan en samtale med fastlegen din føre til at du velger hormonbehandling (HRT), som kan være svært nyttig for noen.

KONSEKVENSER PÅ MELLOMLAGT SIKT

 • Fettfordeling

For å kompensere for tap av østrogen produsert av eggstokkene, stimulerer kroppen binyrene, som øker fettvevet som østrogener produseres fra. Derfor observerer vi ofte en fordeling av fett, spesielt i magen- og seteområdet. Men ikke beskymre deg, et sunt, variert og balansert kosthold vil hjelpe kroppen din til å tilpasse seg disse endringene, slik at du vil føle deg bedre og sunnere.

 • Genitourinære lidelser

Tap av østrogener fører noen ganger til vulvovaginal atrofi med konsekvenser som tørrhet og ubehag, hyppig og plutselig trang til å urinere og til og med til stressinkontinens (lekkasje av urin under fysisk aktivitet). Floraen i skjeden kan også påvirkes av disse endringene, og dermed øke risikoen for å få soppinfeksjoner, vaginose eller lichen planus. Heldigvis kan spesifikke øvelser og dermatologiske behandlinger forhindre alle disse effektene. I de fleste tilfeller vil god forebygging og regelmessig oppfølging gi alle verktøyene du trenger.

 • Aldring av hud og lidelser

30% av hudens kollagen går tapt i løpet av de første fem post-menopausale årene. Dette vil direkte påvirke huden, håret og neglene dine. Imidlertid kan du øke glattheten og fuktigheten av huden din ved å forbedre inntaket av maten som er rik på E -vitamin, D og Omega 3. Du kan også trene så mye du kan og gi deg selv en godbit med skjønnhetspleie som drastisk reduserer disse endringene .

LANGSIKTIGE KONSEKVENSER

 • Muskel- og skjelettproblemer

Muskel- og skjelettsymptomer preget av ryggsmerter, brudd fra mindre traumer, redusert høyde og bevegelighet er vanlig på grunn av osteoporose. I dag er osteoporose lett å forebygge. Hyppig fysisk trening sammen med et riktig inntak av kalsium og vitamin D kan unngå de fleste risikoer. I tilfelle dette ikke er nok, er det fortsatt noen veldig spesifikke behandlinger tilgjengelig.

 • Hjerte- og karsykdommer

Østrogener spiller en avgjørende rolle i beskyttelsen av hjertet og alt det kardiovaskulære systemet. Når nivåene deres faller, øker risikoen for høyere blodtrykk, dårlig kolesterol og hjerneslag. Den beste måten å forhindre disse risikoene på er å ha et sunt kosthold, regelmessig mosjon og gi opp dårlige vaner som tobakk og alkohol.

For hvert symptom er det en løsning - enten farmakologisk eller ikke. Og fordi hver av dere er unike, vil disse løsningene avhenge helt av deres spesifikke behov og temperament. Uansett hvilket valg du tar, må det individualiseres - og det er dette du vil finne ut med fortsatt veiledning og støtte fra din terapaut.

DR. THIERRY HAAG

GYNEKOLOG, VICHY SPA

“POST-MENOPAUSE ER ET PERMANENT STADIE. DERFOR MÅ ENDRINGER I KROPPEN FORSTÅS OVER EN LENGRE PERIODE.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.