OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solbeskyttelse til alle hudtyper

Suncare-Top-Image-1.jpgVichy Suncare
Vichy Suncare


Huden vår utsettes daglig for solens ultrafiolette stråler, selv i de kalde vintermånedene og dager med overskyet vær. UV-strålene kan gi hudproblemer som solbrenthet, pigmentforandringer, soleksem og også forårsake aldring i huden.

Det er derfor viktig å nyte solens stråler med omhu og forsiktighet og beskytte huden hver dag ved å bruke solbeskyttelse. Vichy har utviklet en serie med solbeskyttelse for ulike hudtyper, slik at du kan nyte den beste kilden til vitamin D og samtidig være godt beskyttet mot både UVA- og UVB-stråler.

I denne artikkelen dykker vi ned i Vichys serie med solkremer, slik at du kan finne den ideelle for din hudtype.

Til ethvert behov

Vichy Capital Soleil er en serie solbeskyttelse utviklet for sensitiv hud med sensoriske konsistenser som ikke virker fettete. Serien er utviklet for å sikre solbeskyttelse for alle hudtyper, uansett hvilke spesielle behov huden din har.

I serien finner du derfor solbeskyttelse for alle preferanser, fra den som alltid har plass i vesken, den som er spesielt egnet for barn, den for sensitiv hud og den med anti-age egenskaper. Du har derfor rikelig med valg og kan finne den solkremen som passer best til din hud.

Felles for alle produktene er at de er testet under dermatologisk kontroll og sikrer deg en bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Du er derfor godt beskyttet, enten det er en solrik sommerdag eller en overskyet høstdag.

Solbeskyttelse og anti-age i ett

Capital-Soleil-UV-Age-Daily-1.jpgCapital Soleil UV-Age Daily
Capital Soleil UV-Age Daily

Selv her i Norden er det nødvendig å bruke solbeskyttelse hver dag, på tross av at været er kjent for å være lunefullt.

Mer enn 80 %1 av hudens aldringstegn er forårsaket av UV-stråling og forurensning og er det vi kaller exposome faktorer. UVB-stråler er mest til stede om sommeren, mens UVA-stråler er til stede hele året og har en permanent effekt på hudens aldring.

Med dette i tankene har vi utviklet Capital Soleil UV-Age Daily med svært høy solbeskyttelse på SPF50+. Den beskytter mot fotoaldring og har en ultralett konsistens og en usynlig, jevn og ikke-fettete finish på huden. I Capital Soleil UV-Age Daily får du en solkrem du kan bruke hver eneste dag som forebygger og reduserer aldringstegn og har bredspektret solbeskyttelse i ett og samme produkt.

Capital Soleil UV-Age Daily har mange aktive ingredienser som niacinamid, peptider, probiotiske fraksjoner og vulkansk vann fra Vichy.

Niacinamid, også kalt vitamin B3, bidrar med å bekjempe pigmentflekker. Peptider gir en jevnere hudtone. Sammen styrker de probiotiske fraksjonene og det mineralrike vulkanske vannet til Vichy hudens barriere.
Denne solkremen kan også fås i en lett farget variant, UV-AGE Daily Tinted SPF50+, og inneholder alle de samme aktive ingrediensene. Solkremen har en naturlig dekkevne og gir en jevn hudtone.

Den innovative formelen i UV-Age Daily beskytter huden i ansiktet mot solens stråler, hver eneste dag.

Fuktighetsgivende solkrem til sensitiv hud

Capital Soleil UV-Age Daily & Daily Tinted SPF50+
Capital Soleil UV-Age Daily & Daily Tinted SPF50+

Foretrekker du en lett absorberende og flytende solkrem som kan brukes i ansiktet og på kroppen, så er Capital Soleil Cell Protect UV Spray den ideelle formelen for deg.

Her får du en høy og bredspektret solbeskyttelse med SPF 30 eller 50+ i en konsistens som ikke klistrer eller fetter. Huden etterlates med en usynlig finish uten hvite merker.

Den lette solkremen egner seg både til ansikt og kropp og er svært vannresistent og sandresistent og derfor velegnet til hverdagen så vel som sommerdager på stranden.

Solkremen inneholder flere aktive ingredienser, som probiotiske fraksjoner og vitamin E som styrker hudens antioksidante forsvar og bidrar med å nøytralisere skadelige frie radikaler. I tillegg inneholder Cell Protect UV Spray også hyaluronsyre som holder huden fuktet og reduserer solens uttørrende effekt.

Dan praktiske solkremen på sprayflaske kan også fås spesielt til barn og sikrer svært høy beskyttelse til barns sensitive hud. Kids Cell Protect Solspray SPF50+ sikrer barna dine UVA- og UVB-beskyttelse, inneholder ikke parfyme og er resistent mot vann, sand og svette.  

Mattende solkrem

Noen lar være med å bruk solkrem fordi de har en tendens til å få blank hud i solen. Derfor har vi utviklet Capital Soleil Mattende solkrem for ansiktet med SPF 30, som er en lett, mattende solkrem med høy solbeskyttelse.

Solkremen beskytter huden mot solbrenthet, pigmentforandringer og tidlig aldring av huden forårsaket av solen, i tillegg til å motvirke blank og skinnende hud.

Med Capital Soleil Dry Touch kan du nyte en frisk og behagelig konsistens som raskt trekker inn i huden uten å etterlate hvite merker. Solkremen er velegnet for deg som har sensitiv hud og gjerne vil unngå den fettete følelsen av å ha på solkrem. Solkremen egner seg også godt under sminke.Beskytt huden mer bærekraftig

Vichy har utviklet Capital Soleil Eco-Designed Milk Sollotion SPF50+ til kropp og ansikt. Denne solkremen er utviklet med respekt for havmiljøet med en mer bæredyktig formel og emballasje2.

Emballasjen er laget med 45 % mindre plast sammenlignet med lignende produkter. Basisformelen uten solfiltre er 94 % bionedbrytbar og hele formelen inkl. Solfiltre er 71 % bionedbrytbar2.

Capital Soleil Eco-Designed Milk Sollotion SPF50+
Capital Soleil Eco-Designed Milk Sollotion SPF50+

Solkremen sikrer deg en bredspektret UVA-og UVB-beskyttelse, har en lett konsistens som trenger raskt inn i huden uten å klisse og gi hvite merker og fukter huden i opp til 24 timer. Den er i tillegg vannresistent og egner seg derfor godt til en tur på stranden hvor huden din vil være godt beskyttet mot solens stråler.


  1. Flament, Frederic & Bazin, Roland & Laquieze, Sabine & Rubert, Virginie & Simonpietri, Elisa & Piot, Bertrand. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology. 6. 221-232. 10.2147/CCID.S44686.
  2. Sammenlignet med en lignende plasttube. Hele formuleringen inkl. solfiltre er 71% bionedbrytbar Ifølge OECD 301 eller tilsvarende ISO test.

Våre ikoniske produkter

Solar Eco-Designed Milk SPF50+

Solar Eco-Designed Milk SPF50+

go to top