OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solbeskyttelse til alle hudtyper

UV Age

UVA aldrer, UVB brenner. Allikevel lengter vi alle etter å kjenne solen i ansiktet. Med serien Vichy Capital Soleil kan du både glede deg over å få vitamin D og beskyttelse mot A- og B-stråler. Våre to NYHETER, Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ og Capital Soleil Eco-Designed Milk SPF50+, gjør serien enda mer allsidig. Her dykker vi ned i produktene.

Vichy Capital Soleil er vår serie av solbeskyttelse for alle dine behov og ønsker. Våre produkter har sensoriske konsistenser, er utviklet for sensitiv hud og anbefales av dermatologer. De gir alle en bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, og med flere ulike varianter finnes det produkter som dekker alle dine behov. Fra et som passer rett i lommen din, et for barn og til et til fuktighetsgivende vann og after-sun lotion. Det burde ikke være vanskelig å finne din perfekte match.

Fra vår side finnet det altså ingen unnskyldning for å ikke beskytte huden din mot solstrålene - hver eneste dag.

Solbeskyttelse og anti-age i ett

...Ja, hver dag! Til og med her i nord. Dette er fordi mer enn 80%* av aldringstegn på huden er forårsaket av daglige UV-stråler og forurensning - det vi kaller exposome fotoaldringsfaktorer. UVB-stråler forekommer hovedsaklig om sommeren, mens UVA-stråler er til stede året rundt og de har en permanent påvirkning på hudens aldring.

Med dette i bakhodet har vi utviklet NYHETEN Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+. Den beskytter mot fotoaldring og har en ultralett konsistens og usynlig finish. Du får en krem som du kan bruke hver eneste dag, som beskytter mot aldringstegn og har bredspektret solbeskyttelse i ett og samme produkt.

NYHETEN Capital Soleil UV-age Daily SPF50+ er fylt med aktive ingredienser som niacinamid, peptider, probiotiske fraksjoner og vulkansk vann fra Vichy.

Niacinamid, også kjent som vitamin B3, hjelper til med å bekjempe pigmenteringsflekker. Peptider gir en glattere hud. Hudbarrieren styrkes av probiotiske fraksjoner og Vichy vulkansk vann, som er rikt på 15 essensielle mineraler.

Denne innovative formuleringen beskytter huden i ditt ansikt mot solens stråler - hver dag.

Beskytt huden din mer bærekraftig

Om sommeren har huden vår behov for ekstra beskyttelse mot sterke UVB-stråler. Dette gjelder ikke kun når du reiser til utlandet, men også når du er på ferie her i Norden.

I år kommer mange til å være hjemme og utforske strendene, parkene, skogene, solen og naturen i vårt eget land. Vi kan ta det med ro og glemme all hverdagens mas. Men en ting som vi ikke må glemme, er at solen alltid er til stede - og at den jobber aller mest når vi slapper av mest og er bekymringsløse.

Mens vi er på stranden, burde vi imidlertid ikke kun beskytte oss mot UV-strålene fra den nordiske sommersolen - vi bør også gjøre alt vi kan for å beskytte marine livet. Derfor har vi utviklet NYHETEN Capital Soleil Eco-Designed Milk SPF 50+ for ansikt og kropp. Denne solkremen er laget med respekt for marine livet**, med en mer bærekraftig formulering og emballasje. Emballasjen er laget av 45% mindre plast, sammenlignet med lignende emballasje. Og basen i formuleringen er laget av mer nedbrytbare ingredienser som hyaluronsyre og glyserin, som gir fuktighet til huden i opp til 24 timer, samt sheasmør for en mykere hud.

Nå er du klar til å nyte solen mot huden din - så gå ut og ha det gøy!

VICHY

*Flament, Frederic & Bazin, Roland & Laquieze, Sabine & Rubert, Virginie & Simonpietri, Elisa & Piot, Bertrand. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology. 6. 221-232. 10.2147/CCID.S44686.

**Sammenlignet med en lignende plasttube.​ Hele formuleringen inkl. solfilter er 71% bionedbrytbar ifølge oecd 301 eller tilsvarende iso-test.

Våre ikoniske produkter

Solar Eco-Designed Milk SPF50+

Solar Eco-Designed Milk SPF50+

go to top