OK

OK Cancel

Thank you

Close

Når man skal begynne å bruke anti-age hudpleieprodukter?

Hero_image_Anti_Age.jpgHero_image_Anti_Age.jpg
Hero_image_Anti_Age.jpg


Det er mange spørsmål knyttet til hudpleierutiner mot aldringstegn. Hva gjør jeg? Når skal jeg begynne? Er det for sent eller for tidlig?
I denne artikkelen svarer vi på nettopp disse spørsmålene. Vi hjelper deg også med en enkel og effektiv anti-age rutine du kan begynne med når som helst - så hvorfor ikke i dag?

Få mest mulig ut av anti-age rutinen din – begynn i god tid

VICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-minmodel.jpgVICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-minmodel.jpg
VICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-minmodel.jpg

For å få mest mulig ut av anti-age rutinen din, kan du introdusere produktene i hudpleierutinen allerede før rynkene blir synlige. Ofte vil den beste anti-age-pleien være den forebyggende pleien. Derfor kan du bruke anti-age produkter i din daglige hudpleierutine allerede før du fyller 40, aller helst før de første aldringstegnene oppstår.

Med en god anti-age-pleie kan du få huden til å se yngre ut lengre, få den til å fremstå fastere og mer jevn og forebygge aldringstegn som for eksempel rynker.

”Liftactiv Specialist har gjort så mye bra for huden min. På kort tid har den blitt fastere og mer spenstig.”

- Kamilla, 47

Gi huden ekstra pleie både morgen og kveld

VICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-min.jpgVICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-min.jpg
VICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-min.jpgHuden har ulike behov om dagen og natten, akkurat som det du har.
En god anti-age-pleie vil derfor bestå av forskjellige produkter, avhengig av om de er en del av morgen- eller kveldsrutinen.

Det er like viktig å pleie huden om morgenen som det er om kvelden dersom du ønsker å motvirke aldringstegn i huden.

Vichy har skapt hudpleieserien Liftactiv, spesielt utviklet for å gi huden din anti-age-pleie både dag og natt.Anti-age-pleie – morgenrutine


For å få en god start på dagen har vi alle våre egne rutiner og ritualer. Det kan være en sunn frokost, en kjapp løpetur eller en lang dusj som gir oss energi og en følelse av velvære, og som gjør oss klar til å utføre dagens gjøremål.

Dersom du også vil gi huden din en god start på dagen, kan du med fordel kombinere dine nåværende ritualer med en anti-age-hudpleierutine.

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Rensekrem Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Rensekrem
Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Rensekrem1. Ansiktsrens

En god start på enhver hudpleierutine er ansiktsrens. En ansiktsrens hver morgen er med på å friske opp og bidrar med å forberede huden på anti-age-hudpleieprodukter.

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 Rensekrem har ikke mindre enn 3 fordeler da den fungerer som en rensemelk, skintonic, øyensminkefjerner - alt i ett produkt.

Den kan brukes både morgen og kveld da den skånsomt og effektivt fjerner sminke, smuss og forurensningspartikler. Huden etterlates myk og oppfrisket.

Liftactiv Specialist B3 SerumLiftactiv Specialist B3 Serum
Liftactiv Specialist B3 Serum

2. Anti-age serum

Når huden er ren og frisk, er den klar til neste steg i din anti-age-hudpleie – Liftactiv Specialist B3 Serum.

Dette serumet inneholder aktive ingredienser som niacinamid, Cg-vitamin, vulkansk vann fra Vichy og bio-peptider som tilfører huden fuktighet og hjelper med å redusere pigmentflekker og rynker.

Serumet har en superlett og behagelig konsistens som etterlater huden glatt og silkemyk.

Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem
Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem

3. Ansiktskrem

For å få det beste resultatet anbefaler vi at du bruker en god fuktighetskrem etterpå. Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem gir fuktighet i 48 timer og bidrar med å forbedre hudens spenstighet og reduserer rynker.

Kremen har en lett konsistens som raskt absorberes inn i huden uten å føles klissete.

Capital Soleil UV Age Daily SPF 50Capital Soleil UV Age Daily SPF 50
Capital Soleil UV Age Daily SPF 504. Solbeskyttelse

Avslutt din morgenrutine med solbeskyttelse.

Med Capital Soleil UV Age Daily SPF 50 får du en solkrem med en bredspektret UV-beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler som forebygger rynker, pigmentering og oksidativt stress forårsaket av solens stråler og forurensning.

Solkremen har en ultralett og usynlig finish på huden.


Anti-age-pleie – kveldsrutine

Etter en lang og kanskje travel dag, har huden bruk for en god kveldspleie før roen senker seg. En fast hudpleierutine om kvelden kan være den perfekte måten å komme helt ned i gir og gjøre kroppen klar for å sove.

Pureté Thermale 3-i-1 RensekremPureté Thermale 3-i-1 Rensekrem
Pureté Thermale 3-i-1 Rensekrem1. Ansiktsrens

Rens dagen bort med Pureté Thermale 3-i-1 Rensekrem og dra nytte av dens evne til å fjerne sminke.

Huden vil føles frisk og bli klar til det neste trinnet i din kveldsrutine.Liftactiv Specialist B3 SerumLiftactiv Specialist B3 Serum
Liftactiv Specialist B3 Serum
2. Anti-age-serum

Når huden er renset kan du deretter påføre Specialist B3 Serum som gir huden fuktighet og reduserer rynker.

Serumet kan fungere både i din morgen- og kveldsrutine som et pleiende og fuktighetsgivende supplement til for eksempel nattkremen din.


Liftactiv Collagen Specialist NattkremLiftactiv Collagen Specialist Nattkrem
Liftactiv Collagen Specialist Nattkrem

3. Nattkrem

Akkurat som i din morgenrutine, kan du komplimentere serumets effekt ved å gjennomfukte med en god nattkrem.

Liftactiv Collagen Specialist Nattkrem er et sikkert valg i kampen mot aldringstegn.
Du vil våkne med en hud som føles frisk og veluthvilt.

For å motvirke aldringstegn er tid viktig. Start heller med en effektiv anti-age-pleie allerede i dag.
Med disse hudpleierutinene håper vi at vi kan gi deg en enkel måte å pleie huden din best mulig, akkurat som den fortjener.Gi ekstra fukt med Minéral 89 Booster – natt og dag

Minéral 89 BoosterMinéral 89 Booster
Minéral 89 BoosterMinéral 89 Booster er en formel full av vulkansk vann fra Vichy som styrker huden daglig og fuktighetsgivende hyaluronsyre som kompenserer for fukttap.


Boosteren kan brukes daglig, både morgen og kveld på renset hud. Det er det perfekte første trinnet i en hudpleierutine dersom du gjerne vil tilføre huden masse fukt og forberede den på hudpleie med anti-age-serum, krem og solbeskyttelse.

Våre ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleie

3-i-1 Rensepleie

( 3 kommentarer )

Collagen Specialist Nattkrem

Collagen Specialist Nattkrem

( 1 kommentarer )

Glyco-C Ampoules

Glyco-C Ampoules

go to top