OK

OK Cancel

Thank you

Close

I overgangsalderen? Finn den rette hudpleierutinen fra Neovadiol til deg

Neovadiol
Neovadiol

Huden vår forandres igjennom livet, også for kvinner under og etter overgangsalderen. Akkurat som hormonnivået endres i stor grad i løpet av denne tiden, så forandrer også hudens behov seg. Neovadiol serien fra Vichy er utviklet og tilpasset basert på 25 års forskning om hudens aldring, for å hjelpe kvinner med å gi deres hud den beste pleien igjennom alle disse forandringer.   Her er din guide til hvordan du best kan ta vare på huden din i løpet av overgangsalderen.

Hudpleieprodukter til alle stadier av overgangsalderen
Uansett hvilket stadie av overgangsalderen du befinner deg i, kommer du til å ha nytte av disse hudpleieproduktene.
Start din hudpleierutine med en god rengjøringsom Pureté Thermale 3-i-1 rensepleie – en kombinasjon av rensemelk, skintonic og øyemakeupfjerner, som gjør huden din ren i ett enkelt steg.
Deretter kan du booste huden din og gjøre den klar for dagen med Minéral 89 Booster.
Kompenser for slapp hud og en ujevn hudtone med Neovadiol Meno 5 Bi-Serum. Serumet gir huden glød og spenst. Bruk serumet om morgenen eller kvelden, før du tar på en ansiktskrem.
Og når du først er i gang, prøv Neovadiol Phytosculpt for å gi huden på halsen nytt liv og forbedre dens fasthet og form.

Hudpleiebehov under overgangsalderen – rundt 50-årsalderen
Neovadiol Peri-Menopause dagkrem for tørr eller normal hud og Neovadiol Peri-Menopause nattkrem er kjærlighet i en krukke, utviklet for kvinner i overgangsalderen, hvor huden har mistet fylde, begynner å miste fasthet og får en ujevn hudtone.
Øynene og leppene våre er ømfintlige og følsomme områder som trenger ekstra pleie. Bruk Neovadiol øye- og leppekrem morgen og kveld for å få tilbake volum og spenst i disse områdene.

Hudpleiebehov rett etter overgangsalderen – alder 55+
I tiden etter overgangsalderen opplever mange at huden blir mere tørr fordi den mister lipider. Med Neovadiol Post-Menopause dag- og nattkrem får huden næring og fukt. Produktene i Magistral-serien inneholder hedione og oljer rike påde essensielle fettsyrer Omega 3-6-9, som gir huden næring og gjør den myk og smidig.
For dager og situasjoner som huden din trenger ekstra pleie, kommer Vichy Meno 5 Bi-Serum til å gjøre underverker. Den er rik på Omega 6-9 og vil etterlate huden din myk, i balanse og med en deilig følelse og glød.

Hudpleiebehov til moden hud – alder 60+
Når du er i 60-årsalderen har huden gått igjennom påvirkningen av overgangsalderen og har derfor endret sitt behov. En bekymring mange opplever er at huden ser mere trist og grå ut, og at man derfor ønsker seg en sunn, rosa glød.
Vichy Neovadiol Rose Platinium dag- og nattkrem er spesielt utviklet for moden hud for å gi den styrke, fugtighet og en sunn, rosa glød.

Gi din hud det den fortjener, gjennom hele livet.
VICHY

Våre ikoniske produkter

Rose Platinium Dagkrem

Rose Platinium Dagkrem

Fortifying and revitalizing rosy cream

go to top