OK

OK Cancel

Thank you

Close

SKINCONSULTAI

Din personlige analyse av hudens aldring - validert av dermatologer, drevet av kunstig intelligens.

Start den nå!
Skinconsult

I overgangsalderen? Finn den rette hudpleierutinen fra Neovadiol til deg

Neovadiol

Huden vår forandres igjennom livet, også for kvinner under og etter overgangsalderen. Akkurat som hormonnivået endres i stor grad i løpet av denne tiden, så forandrer også hudens behov seg. Neovadiol serien fra Vichy er utviklet og tilpasset basert på 25 års forskning om hudens aldring, for å hjelpe kvinner med å gi deres hud den beste pleien igjennom alle disse forandringer.   Her er din guide til hvordan du best kan ta vare på huden din i løpet av overgangsalderen.

Hudpleieprodukter til alle stadier av overgangsalderen
Uansett hvilket stadie av overgangsalderen du befinner deg i, kommer du til å ha nytte av disse hudpleieproduktene.
Start din hudpleierutine med en god rengjøring som Pureté Thermale 3-i-1 rensepleie – en kombinasjon av rensemelk, skintonic og øyemakeupfjerner, som gjør huden din ren i ett enkelt steg.
Deretter kan du booste huden din og gjøre den klar for dagen med Minéral 89 Booster.
Kompenser for slapp hud og en ujevn hudtone med Neovadiol Compensationg Complex Serum. Serumet gir huden glød og spenst. Bruk serumet om morgenen eller kvelden, før du tar på en ansiktskrem.
Og når du først er i gang, prøv Neovadiol Phytosculpt for å gi huden på halsen nytt liv og forbedre dens fasthet og form.

Hudpleiebehov under overgangsalderen – rundt 50-årsalderen
Neovadiol Compensating Complex dagkrem for tørr eller normal hud og Neovadiol Compensating Complex nattkrem er kjærlighet i en krukke, utviklet for kvinner i overgangsalderen, hvor huden har mistet fylde, begynner å miste fasthet og får en ujevn hudtone.
Øynene og leppene våre er ømfintlige og følsomme områder som trenger ekstra pleie. Bruk Neovadiol øye- og leppekrem morgen og kveld for å få tilbake volum og spenst i disse områdene.

Hudpleiebehov rett etter overgangsalderen – alder 55+
I tiden etter overgangsalderen opplever mange at huden blir mere tørr fordi den mister lipider. Med Neovadiol Magistral dag- og nattkrem får huden næring og fukt. Produktene i Magistral-serien inneholder hedione og oljer rike på de essensielle fettsyrer Omega 3-6-9, som gir huden næring og gjør den myk og smidig.
For dager og situasjoner som huden din trenger ekstra pleie, kommer Vichy Magistral Elixir til å gjøre underverker. Den er rik på Omega 3-6-9 og vil etterlate huden din myk, i balanse og med en deilig følelse og glød.

Hudpleiebehov til moden hud – alder 60+
Når du er i 60-årsalderen har huden gått igjennom påvirkningen av overgangsalderen og har derfor endret sitt behov. En bekymring mange opplever er at huden ser mere trist og grå ut, og at man derfor ønsker seg en sunn, rosa glød.
Vichy Neovadiol Rose Platinium dag- og nattkrem er spesielt utviklet for moden hud for å gi den styrke, fugtighet og en sunn, rosa glød.

Gi din hud det den fortjener, gjennom hele livet.
VICHY

Våre ikoniske produkter

 • Compensating Complex Dagkrem til normal/blandet hud
 • Magistral Balm Dagkrem
 • Rose Platinium Dagkrem

  NEOVADIOL

  Rose Platinium Dagkrem

  Dagkrem

  Fortifying and revitalizing rosy cream

 • Mest lest

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  ansikt

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  Multimasking er på alles lepper. Men hva er det egentlig, og bør du gjøre det til en del av skjønnhetsrutinen din? Vi ser nærmere på denne nye og spennende trenden som tar utgangspunkt i hudens individuelle behov.

  les artikkelen

  go to top