OK

OK Cancel

Thank you

Close

Gjør hudpleie enkelt i overgangsalderen

Menopause
Menopause

Når kvinner kommer i overgangsalderen endres kortisol- og østrogennivået i kroppen. De reduserte nivåene av østrogen og økte nivåer av kortisol kan ha en direkte innvirkning på hudens utseende. Den kan føles mindre fast og det kan oppstå mørke flekker, tørrhet og tegn på rynker. Alt dette kan føles ekstra utfordrende hvis du samtidig ikke føler deg som ditt tidligere jeg.

For å gjøre det lettere for deg å ta vare på huden din i og etter overgangsalderen, har vi relansert vår Neovadiol serie. På denne måten kan du være trygg på at du vet nøyaktig hva du skal bruke – og når. Peri-menopause produktene skal brukes av de som er i overgangsalderen, ettersom peri betyr "omkring". Post-menopause produktene våre er beregnet for perioden etter overgangsalderen. Med denne nye oppdelingen og relanseringen håper vi å vise at huden har forskjellige behov i og etter overgangsalderen. Og at det ikke trenger å være vanskelig å vite hvordan man skal ta vare på den.
La oss ta deg gjennom din nye hudpleierutine:

Hudpleierutine i overgangsalderen
Pureté Thermale 3-in-1-Cleanser er en god start på din hudpleierutine både morgen og kveld. Om morgenen kan du ta vare på huden din med Neovadiol Peri-Menopause Dagkrem for tørr hud eller normal til kombinert hud. Den inneholder proxylan, som er kjent for sin revitaliserende effekt, samt hyaluronsyre som hjelper til med å fukte og få huden til å fremstå fyldigere. På kvelden gir du næring til huden din med Neovadiol Peri-Menopause Nattkrem. Den inneholder også LHA som har en forfriskende og eksfolierende effekt som gjør at du våkner opp med en hud som føles mykere og mer definert.

Hudpleierutine etter overgangsalderen
Etter overgangsalderen kan hormonnivåene dine ha stabilisert seg, men endret seg for godt. Dette betyr at huden din på dette tidspunktet i livet trenger en annen type hudpleie.

Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser er en god start på hudpleierutinen din. Om morgenen hjelper Neovadiol Post-Menopause Dagkrem med å kompensere for den synlige effekten som overgangsalderen har på huden. Den inneholder proxylan, men også vitamin B3 for å motvirke ujevn hudtone og Omega 3-6-9 for å gi næring til huden. På kvelden kan du bruke Neovadiol Post-Menopause Nattkrem, som får huden til å se mer oppfrisket, mykere og mer strålende ut.

Vi håper dette vil gjøre det lettere for deg å ta vare på huden din i og etter overgangsalderen, slik at du kan fokusere på å ha det bra og være i balanse.

Våre ikoniske produkter

Peri-Menopause <br />Dagkrem til Normal/Blandet Hud

Peri-Menopause
Dagkrem til Normal/Blandet Hud

Peri-Menopause <br />Dagkrem til Tørr Hud

Peri-Menopause
Dagkrem til Tørr Hud

Peri-Menopause <br />Nattkrem

Peri-Menopause
Nattkrem

Post-Menopause <br />Dagkrem

Post-Menopause
Dagkrem

Post-Menopause<br />Nattkrem

Post-Menopause
Nattkrem

go to top