OK

OK Cancel

Thank you

Close

Gode hårdager med Vichy

Dercos - Get the most our of your hairDercos
Dercos

Du tenker kanskje at VICHY kun driver med hudpleie og at du må gå andre steder for å ta vare på håret ditt. Men du kan trygt bli hos oss. VICHY-teamet vet mer enn du kanskje tror om å styrke og revitalisere håret. Så hvorfor ikke benytte deg av vår nesten 50 år lange erfaring, fra hårtupp til tåspiss?

Hvis håret ditt trenger hjelp

Både tørt, fett og tynt hår samt hårtap, kan skje den beste av oss. Mange aksepterer sin hårkvalitet slik den er, men i de aller fleste tilfeller kan du oppnå forbedringer ved å bruke rett behandling. Når du blir eldre, gravid, litt for stresset eller simpelthen lar det være opp til genene, kan din hårkvalitet endre seg markant. Faktisk kan både stress og en ubalansert livsstil, i tillegg til eksterne faktorer som temperatur og forurensning, belaste både hodebunn og hår.

Den gode nyheten er at du kan gjøre noe med det, med hjelp fra VICHY Dercos. Ved å kombinere dermatologi og kosmetikk har vi utviklet en hårpleieserie med dokumentert effekt og i et bredt utvalg, slik at du kan finne det rette produktet for deg og dine behov. Du kan finne alt fra energigivende balsam med planteolje til eksfolierende anti-flass-shampo med aprikos. Kombinasjonen av det beste fra naturen og 50 års dermatologisk forskning, gjør VICHY Dercos til en hårpleieserie spesielt utviklet til deg og ditt hårs behov.

Når du velger VICHY Dercos kan du være helt sikker på at håret ditt blir tatt vare på av eksperter. Et hår som ser sunt og friskt ut starter med en sunn hodebunn, og du vil bli imponert over resultatene.

Her er et lite utvalg av våre mest populære produkter. Sjekk ut hele Dercos-serien her.

Ønsker du mer volum? Prøv Dercos Densi-Solution i tre steg

Dercos Densi-Solution behandler både hårstrå og hårrøtter. De innovative ingrediensene styrker tynt hår og gir det volum. Densi-Solution er en serie av tre produkter: volumshampoo, volumbalsam og et serum for volum og fylde. Bruk produktene sammen i din hårpleierutine, og få effekten av sterke ingredienser som hjelper håret ditt å få fylde, fra hodebunn til hårspiss. Det er tid for å gjenopprette ditt prakthår!

Oppdag

Vil du bli kvitt flass? Bruk Micro Peel Anti-flass Scrub Shampo

Har du problemer med en hodebunn som har flass eller som klør? Da bør du prøve vår nye Micro Peel Anti-flass Scrub Shampo som skånsomt eksfolierer og beroliger hodebunnen og etterlater håret mykt og friskt. Dermatoligske studier dokumenterer produktets effekt, selv på de mest oljete og vanskelige flass-områdene. Nyt et rent, flassfritt og flott hår hver eneste dag!

Oppdag

Har du tørt hår som trenger et boost? Da kan Dercos Nourishing shampoo og balsam hjelpe deg!

Tørt hår blir lettere ødelagt av hårstrå som brekker og gjør at håret fort kan se slitt ut. Hvis håret ditt ofte blir tørt og dehydrert kan de fantastiske ingrediensene i Dercos Nourishing serien gi deg en intens fuktighet og pleie. Produktene inneholder blant annet et keratinkompleks og tre naturlige planteoljer, som gir en intens pleie og gjør at håret er enkelt å bearbeide uten at det blir tungt. Håret ditt blir seende sunt og blankt ut samt silkemykt å ta på.

Oppdag

Det er et stort utvalg av Dercos-produkter å utforske. Finn den perfekte løsningen og de perfekte produktene for ditt hår, og ikke nøl med å spørre om personlige råd fra din VICHY Dercos-leverandør eller ditt lokale apotek.

Med mange gode hårdager i vente, beste hilsen fra VICHY

Våre ikoniske produkter

Energigivende Sjampo

Energigivende Sjampo

go to top