FIND DEN RETTE HÅRPLEJE TIL DIG

Her dykker vi ned i Vichys serie af hårplejeprodukter, så du kan finde den helt rigtige løsning til dit hår og hovedbund.

Har du flass?

Mange mennesker lider av sensitiv, tørr og kløende hårbunn, og det kan være flere årsaker til at hodebunnen blir irritert. En av årsakene kan være flass.


Flass er et svært vanlig hodebunnsproblem som rammer mellom 17 – 50 % av oss. Ofte blir huden irritert og kløende, og det kan kanskje føles som at selve håret gjør vondt, men det er faktisk forårsaket av en ubalanse i huden.


Flass oppstår på grunn av en ubalanse i hodebunnens sammensetning av de små mikroorganismene; propionibakterier, stafylokokker og gjærsoppen Malassezia som finnes naturlig i huden. Flass blir fremprovosert av en overproduksjon av gjærsopp og gir en raskere produksjon av hudceller som legger seg i flak og flasser av som døde hudceller.


Rensende sjampo til hodebunn med flass

Vichy tilbyr to forskjellige flass-sjampoer for deg som sliter med flass, avhengig av din hårtype. Dercos Technique Anti-flass sjampo til tørt hår og Dercos Technique Anti-flass sjampo for normalt/fett hår. Begge sjampoene har en reduserende effekt på synlig flass innenfor 6 uker og forebygger mot tilbakevendende flass etter første gangs bruk.


Den pleiende formelen gjenoppretter hodebunnens naturlige balanse
Hårbunnens mikrobiom er rik på naturlige organismer som hjelper med å opprettholde hudens balanse og styrke hudens naturlige forsvar. Flass oppstår når det er ubalanse i disse. Med Selenium DS-teknologi og salisylsyre vil Dercos Techniques anti-flass formel bidra med å rense og eksfoliere hudenog opprettholde den naturlige balansen i hårbunnens mikrobiom.


Takket være 1 % selendisulfid og 1% salisylsyre, renses hårbunnen og synlig flass reduseres med opptil 100 %. SeleniumDS-teknologien fjerner flass etter første gangs bruk uten å tørke ut håret.

Har du ubehag i hodebunnen?

Løsningen på ubehag i hårbunnen er ikke kun å vaske håret oftere – du skal også bruke riktig sjampo som beroliger huden og hjelper med å opprettholde den naturlige balansen i hodebunnen.


Dercos Technique Ultra Soothing Sjampo til tørt hår er et godt valg for deg med følsom hodebunn som gjerne vil tilføre fuktighet til håret og lindre den ubehagelige følelsen. Dercos Technique Ultra Beroligende Sjampo til normalt/fett hår er for deg som har en tendens til å få fettete hår.


Begge sjampoene inneholder SENSIRINE-komplex, glyserin og panthenol som har dokumentert beroligende effekt påirritert hodebunn. Bruk den beroligende sjampoen som en normal sjampo og bruk den ved hver hårvask for best mulig resultat.

Har du tendens til psoriasis?

Dersom du lider av psoriasis, skal du ha behandling av en profesjonell. Men Dercos Technique PSOlution sjampo er spesielt utviklet som supplement for å berolige hårbunn plaget av psoriasis. Den beroliger umiddelbart ved å fjerne den prikkende følelsen og styrker den svekkede hårbunnen samt motvirke ubalansen.


Den pleiende formelen av aktive ingredienser er beriket med 5 % karbamid (UREA), som har en beroligende og nærendeeffekt på hårbunnen, 2 % salisylsyre som er antibakteriell og rensende, og glyserin som fukter hårbunnen og håret.


Sjampoen har en øyeblikkelig beroligende effekt. Etter bare en ukes bruk vil synlige flak være redusert og kvaliteten av huden i hodebunnen vil være markant forbedret samt se sunnere ut. Den fukter, gjør håret mykt og etterlater håret mer glansfullt. Med en hypoallergen formel egner den seg til alle hudtyper, selv sensitiv hodebunn.


Bruk sjampoen hver dag i to uker for å oppnå full effekt.

Har du hårtap?

Håravfall er forbundet med biologiske og miljømessige exposome faktorer som negativt kan påvirke hårets kvalitet. Et vakkert hår begynner med en sunnere hodebunn.


DERCOS ENERGY+ STIMULATING Sjampo hjelper med å bekjempe håravfall ved å styrke håret og reduserer knekte hårstrå samt gir langvarig volum.


Beriket med Aminexil og aktive ingredienser i en høyeffektiv formulering som hjelper med å bekjempe håravfall ved å forsterke og revitalisere håret - fra rot til spiss.


Instrumentell testing viser at hårfibrene er styrket med +47 % og får dermed tilbake sin naturlige motstand.

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN