OK

OK Cancel

Thank you

Close

Våre sommerferieplaner - det skal vi ha med

Sommerferie - klar, ferdig, gå! I LeVICHYmag-redaksjonen har vi begynt å merke feriesommerfuglene i magen. Derfor har vi tatt en prat om planene våre for sommeren, som byr på alt fra storbyferie til øyhopping  til staycation her hjemme i Norden. Med de mange nye innovative solkremene VICHY har lansert kom samtalen også innom hvilken solkrem hver og en av oss pakker med i kofferten. Les mer og få litt inspirasjon til din egen ferie.

Sommer er lik sol, og denne sesongen er utvalget og mulighetene med VICHY solbeskyttelse større enn noensinne. Det er betydelig forskjell på hva de forskjellige solkremene kan, og derfor må vi finne den som passer best til nettopp våre ferieplaner. Det er nemlig forskjell på om dagene skal tilbringes på hvite sandstrender, på små hyggelige fortauskaféer eller i full fart på tennisbanen. På vichy.no kan du finne et solhjul, som hjelper deg med å finne den helt riktige solkremen. Og her kan du lese om våre favoritter for nettopp dette årets sommerdestinasjoner.

Trude - storbyferie og venninnetid: Jeg skal på venninnetur til Barcelona i slutten av juni. Vi drømmer oss allerede til lange soldager og 30 grader i skyggen. Vi har booket hotellrom i sentrum av byen, så vi har alle de spennende butikkene i nærheten. Shopping, utendørs kafébesøk og iskald sangria kommer helt sikkert på listen over ferieaktiviteter i den catalanske hovedstaden. Fordi de fleste dagene skal tilbringes inne i byen, pakker jeg VICHYs BB cream fra IDÉAL SOLEIL. Den har faktor 50, så huden min er godt beskyttet og samtidig er det litt farge og concealer effekt i den, som gjør huden min jevnere. Når jeg er på storbyferie, liker jeg å legge en fin make-up om morgenen, så for å sørge for den best mulige solbeskyttelsen, vil jeg teste den nye Fresh Face Mist fra IDÉAL SOLEIL. Den har faktor 50 og kan sprayes direkte over sminken. Det beste ved en ferie til Barcelona, er at man kan kombinere storbyliv med strandturer. Byen har alt, og selvfølgelig skal vi også ta en dukkert i Middelhavets blå bølger.

Emilie - Et romantisk øy-eventyr: På flybillettene står det Kreta, men kjæresten min og jeg har planer om å dra på øyhopping og oppleve flere av de greske øyene. Det har blitt en sommertradisjon for oss å dra til Hellas og utforske de små lokale byene og B’n’B’s. Vi har ikke planlagt så mye enda, men vi har tidligere vært på øyer som Santorini og Folegandros. På vår luksus backpacking, kommer størstedelen av tiden nok til å gå med å utforske kystene på scooter, gå i fjellene og tilbringe dagene på avsidesliggende strender, så en god solkrem med høy beskyttelse er et must til de mange timene i den sterke greske solen. Jeg pakker VICHY’s IDÉAL SOLEIL ANTI-SAND MILK med faktor 50 i kofferten, fordi den er fuktgivende og gjør det lett å børste sand av kroppen. Men vi er også begge to matelskere, så vi kommer helt sikkert også til å tilbringe timevis på små spisesteder. Derfor pakker jeg også IDEAL SOLEIL-seriens mattende dry touch solkrem med faktor 30 til ansiktet . Den er lett å ha med i en liten veske, så jeg kan beskytte meg hele dagen, og solkremen gir som bonus en matt finish på huden, slik at jeg unngår et skinnende solkrem-look på alle feriebildene. Jeg gleder meg allerede til å sitte med en kald frappé og nyte utsikten over Middelhavet. Som ekstra solbeskyttelse har jeg kjøpt en fin solskjerm på Asos med Hawaii-trykk. Nå er det bare å finne frem passet og telle dagene!

Josefine - skandinavisk staycation: Jeg blir hjemme og krysser fingrene for en dansk sommer uten alt for mange grå skyer. Min sommer kommer til å stå i familiens tegn med en uke i  sommerhuset i Jylland. Det er noe vi har gjort de siste par årene, og jeg ser blant annet frem til masse kvalitetstid med søsteren min sine tre barn. Det kommer til å bli full fart når vi skal seile i kano, bygge sandslott og sykle lange turer. Til en aktiv ferie med barn er IDÉAL SOLEIL’s ANTI-SAND MIST til barn selvsagt, men jeg tror også jeg pakker seriens  Ultra-melting milk-gel, som er laget med en innovativ formel, slik at den kan påføres på våt hud. Den er også velegnet ved sport eller annen aktivitet. I tillegg til dette er en solstift med faktor 50 et must i vesken min, så de mest utsatte områdene lett kan holdes beskyttet hele dagen. Det er ikke alltid barna har tålmodighet til å sitte stille i skyggen i de timene hvor solen står høyest på himmelen, så der er en solstift et must. Resten av sommeren skal jeg tilbringe på solskinnsøya, hvor jeg har planer om å sykle øya rundt med en venninne og selvfølgelig spise varmrøkt laks med rå løk og Svaneke-øl som hører med.

Våre ikoniske produkter

Mattende Dry Touch Ansiktssolkrem SPF 30

Mattende Dry Touch Ansiktssolkrem SPF 30

go to top