OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ta din hudpleie i egne hender – møt din nye personlige hudpleierådgiver

Skinconsult AI
Skinconsult AI

Synes du det kan være vanskelig å velge mellom alle hudpleieproduktene i hyllene og forstå hvilke hudpleierutine som er anbefalt for akkurat din hud? Eller vil du bare ha et generelt råd om din hudtype og lære mer om hva din hud trenger?

Hudpleieråd fra din nye personlige hudpleiekonsulent
Den nye hudeksperten SkinConsult AI får plass i lommen, og gir deg en digital hudanalyse lignende den du kan få hos en spesialist. Din helt egen hudanalyse er alltid ved din side og kun et klikk unna. Alt du trenger er telefonen din, så vil din nye personlige ekspert hjelpe deg.

Vi i Vichy ønsker alltid å være pionerer innen hudpleie og forstå mekanismene bak hudens aldring. Derfor er vi overbeviste om at vi i vårt digitale samfunn kan bruke teknologien til å spre vår unike kunnskap om hudpleie og dele den med deg.

Skreddersydd diagnostikk med tre enkle steg
SkinConsult AI hjelper kvinner ved å lære dem om deres egen hud og hva den trenger. Med dette hjelpemiddelet kommer du alltid til å vite hva du skal bruke på din hud, og når. Du kommer enkelt til å finne produktene som passer dine hudpleiebehov og din personlige hudpleierutine med alt i fra ansiktsrens til pleiende produkter.

Gjennom tre enkle steg analyserer SkinConsult AI din hud og gir deg en skreddersydd anbefaling. Steg ett: Last opp en selfie på hjemmesiden. Steg to: la SkinConsultAI analysere din selfie ved å sammenligne den med 10 000 andre bilder. Steg tre: få din personlige anbefaling av en rutine med produkter som passer til akkurat dine behov.

Basert på vitenskapelig hudpleieforskning
SkinConsult AI er utviklet sammen med dermatologer og er basert på 15 års vitenskapelig forskning om hudens aldring. Analysen gjøres med hjelp av en database som inneholder mer enn 6 000 bilder fra L'Oréal Skin Aging Atlas og 4 000 selfier fra kvinner med ulik etnisitet og alder.

Under analysen av din hud kan SkinConsult AI finne syv tegn til aldring og rangere dem ut fra skalen i Skin Aging Atlas: rynker under øynene, mangel på fasthet, fine linjer, dype rynker, mangel på glød, intensitet på mørke flekker og hvor synlige porene er. Fra det meget presise resultatet får du en personlig tabell over din huds alder, og en anbefaling på hva slags hudpleieprodukter fra Vichy, som kan hjelpe deg med å ta vare på din hud og dens spesifikke behov.

Med kraften fra kunstig intelligens
Du kan benytte SkinConsult AI direkte fra nettleseren på din telefon, uten og skulle laste ned en app. SkinConsultAI er drevet av kunstig intelligens (AI), som innebærer at den drives av en AI-algoritme og bruker denne viten for å evaluere og analysere bilder gjennom å sammenligne med databasen. Destod mere SkinConsultAI brukes, destod mere kommer databasen til å vokse og algoritmen bli enda mer nøyaktig.

Aldri før har teknologi og hudpleie blitt kombinert på denne måten. SkinConsultAI beviser at det ikke bare er en ny vei, men at det også kan være den smarteste måten du kan ta din hudpleie i egne hender.

Vichy og SkinConsultAI gjør din hud sterkere. Alt du trenger er å prøve det.
VICHY

go to top