OK

OK Cancel

Thank you

Close

Skjem bort huden din på ferie med disse produktene i reisestørrelse

Sommeren er rett rundt hjørnet, og uansett om du har planlagt verden rundt-reisen for mange måneder siden, eller om du bare har lyst til å stikke av på en spontan langweekend, finnes det ingen bedre tid for det enn nå. Men bare fordi du skal reise bort fra alt, må du ikke ta ferie fra hudpleierutinene dine. Tvert imot, du har faktisk mulighet til å bygge opp en fin sommerhud som kan holde i flere måneder inn mot høsten. LeVICHYmag-redaksjonen guider deg til de beste knepene og de mest reisevennlige produktene, så du ikke behøver si «bon voyage» til vakker hud.

Enten du skal på backpackertur på Bali en måned, sippe sangria i Palma en uke, oppleve by pulsen i New York en helg eller bare tilbringe helgen på Gotland med svigerfamilien, vil du gjerne sikre deg at dine hudpleiefavoritter når destinasjonen sammen med deg. Synet av nesten fulle, eksklusive hudkremer og nyinnkjøpte, overdådige supersize-solkremer i søppelkassene ved sikkerhetskontrollen på Gardermoen er mer enn nok til å avskrekke hver eneste hudpleieelsker fra å overskride den internasjonale tommelfingerregelen. Det vil si maks 100 ml per beholder i håndbagasjen (kremer, tonics, sprayer osv.)

Selvfølgelig kan det være fristende å slippe å uroe seg over dette ved å sjekke inn produktene i reisevesken din ved bagasjeinnleveringen. Samtidig er følelsen av å komme til sin etterlengtede destinasjon, bare for å oppdage at den innsjekkede bagasjen er borte og blir noen dager forsinket, en ordentlig stemningsdemper. Og helst unngår du å måtte slepe en tung reiseveske med en toalettveske som veier et tonn langs brosteinsbelagte gater og opp og ned trapper som alltid virker være flere enn hva man husker. Les videre om hvordan du kan få en perfekt preppet håndbagasje som veier mindre og som befrir deg fra konfiskering og forsinkelser.

Forbered deg på flyluften

Allerede på flyet utsettes huden vår for et mer anstrengt klima enn vanlig. Den tørre flyluften er en utfordring. Forbered deg på morgenen før avgang ved å maksimere fukttilførselen med en ekstra fet krem hjemme, f.eks. Idéalias 24-timers fuktighetsgivende dagkrem. På flyet er en oppfriskende, mineralrik face mist alfa og omega for å holde deg fresh under flyreisen. VICHYs mineralske termiske kildevann finnes som mist - og i en perfekt reisestørrelse på 50 ml. Det termiske vannet er rikt på 15 mineraler og virker beroligende og hjelper med å beskytte huden mot ytre påvirkninger. Et håndbagasje-must for den rutinerte travelista, så du ikke bare letter, men også lander med en vakker glød.

Multiuse-magi

En ferie, uansett lengde, fører oftere enn sjelden til endringer i kost-og søvnmønster og en større bruk av kollektivtrafikk. Alt dette er ting som unektelig påvirker huden din. Og selv om vi elsker hotellets søte små såper, sjampo og dusjhetter, så vet vi at å vaske ansiktet med såpe er et big no-no. Selvfølgelig vil vi få med så mange av våre hudpleie-favoritter som mulig, men uten å bære rundt på hva som kjennes som flere tonn produkter i håndbagasjen . Her kommer multiuse-produkter virkelig til sin rett.  VICHYs serie Pureté Thermale tilbyr to ulike 3i1-renseprodukter som passer utmerket uansett reise. Den ene har samme konsistens som rensemelk, den andre er i form av et rensevann. Begge er spesielt  tilpasset til følsom hud, kjennes ikke fettete og renser huden på en behagelig måte. Som skapt for hud som utsettes for solens herlige, men intense stråler. Dessuten behøver det ikke skylles av, noe som passer perfekt til reisen – da alt vannet er like skånsomt som vårt skandinaviske. Ta med deg noen av disse, avhengig av hvilken konsistens du foretrekker, og en pakke bomullspads, så har du et minimalistisk reisekit som fungerer for både ansiktsrens, øyensminkefjerner og beroligende ansiktsvann – alt i en liten beholder på 100 ml.

For de kvalitetsbevisste

De fleste av oss er nøye med å beskytte ansiktet. Men for travelistas som ikke vil ta noen risiko med kvaliteten på noen av produktene selv på reisefot, tar vi det et steg lenger. I løpet av en sommerferie utsettes kroppens hud for mye sol, sand, vind og slitasje. Hvis du ønsker å sikre huden velvære, finnes VICHYs Spa Shower Gel-Creme i en perfekt reisestørrelse på 100 ml. En effektiv dusjgel med kremkonsistens, og som tilfører fukt og mykhet til huden – en helt nødvendig komfort etter en dag på stranden, oppe i fjellene eller i shoppingstrøket.

Med disse tipsene i bakhodet håper vi i leVICHYmag at du føler deg klar for å pakke håndbagasjen, hoppe på flyet og kjenne at huden din vil være i trygge hender. Vi ønsker deg en fantastisk reise.

Våre ikoniske produkter

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

( 5 kommentarer )

3-i-1 Rensepleie

3-i-1 Rensepleie

( 3 kommentarer )

go to top