OK

OK Cancel

Thank you

Close

Skin cure - burde du gjøre det?

Vekkerklokken ringer, og dagens første lys i dansende nyanser av lysegrått faller inn gjennom soveromsvinduet for å fortelle deg at en ny dag er på vei. Idet du hopper ut av sengen og begir deg mot garderoben for å velge dagens outfit er du allerede lys våken, for også i dag er to-do listen lang.

Frokosten skal på bordet, møter skal holdes, e-poster skal leses, treninger skal passes og barn skal legges. Og et sted i mellom der skal du også ha tid til latte med venninnene, middag med kjæresten eller after work-drinks med kollegene. Hverdagen byr på litt av hvert, og det krever en sann powerkvinne for å få det hele til å gå opp i en høyere enhet. Med et liv på farten krever huden også ekstra oppmerksomhet, da hverdagen ellers kan sette sine spor.

Ta kurbehandlingen med hjem

Av og til blir vi alle innhentet av et travelt hverdagsprogram, og plutselig står det et bryllup, en bursdag eller et jobbskifte for døren, hvor man gjerne vil stråle og være den beste versjonen av seg selv. Det er her den nye trenden skin cures kan bli din redning. Med skin cures kan det være nok med en hudpleiekur over en tidsperiode på f.eks. 10 dager, det som hittil har krevd profesjonelle ansiktbehandlinger. 

Nå introduserer VICHY deres Liftactiv AOX 10 day Skin Cure, en kurbehandling som du kan ta med hjem, og som passer perfekt inn i en travel kalender. Liftactiv Skin Cure er en S.O.S skjønnhets "quick fix" som får huden til å føles fastere og se mer frisk og strålende ut*. Den unike sammensetningen av C-vitamin, fragmentert hyaluronsyre og E-vitamin sørger for at fine linjer fremstår som mindre tydelige, og at huden ser mer uthvilt ut. Derfor er kuren også god å bruke hvis du vil hjelpe huden best mulig gjennom korte stressperioder med intensiv jobb, store omveltninger og søvnmangel.

Så enkelt er det

Liftactiv AOX 10 day Skin Cure skal kun påføres én gang om dagen i 10 dager på nyrenset hud, før serum og dagkrem. Liftactiv han en høy konsentrasjon av aktive ingredienser, og derfor er det viktig at du beskytter ansiktet med en solbeskyttelse på minimum SPF 15, mens kuren virker. En god løsning kan være å bruke vår IDEAL SOLEIL Sun Mist, som kan sprayes over både Liftactiv og sminke, og som beskytter med SPF 50.

VICHY Liftactiv AOX 10 day Skin Cure kan kjøpes på apoteket. Vil du vite mer om Liftactiv? Følg med når vi her i leVICHYmag om ikke lenge presenterer en artikkel om resultatene av en undersøkelse hvor 100 nordiske kvinner som har prøvd kuren, avslører sine erfaringer og resultater. 

*Klinisk score og selvevaluering av 52 kvinner.

Våre ikoniske produkter

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

( 1 kommentarer )

go to top