OK

OK Cancel

Thank you

Close

Se ut sånn som du føler deg!

Vichy Neovadiol
Vichy Neovadiol

Alder er egentlig bare et tall i verden vi lever i nå. Etterhvert som tiden går er det viktig at vi gir oss selv oppmerksomheten kroppen vår fortjener. I overgangsalderen går du gjennom mange hormonelle, psykiske og fysiske forandringer. Særlig er forandringer på kroppens største og mest synlige organ, huden, ekstremt vanlige.

I denne artikkelen undersøker vi hva som skjer med huden under overgangsalderen, og hvordan Neovadiol Meno 5 Bi-Serum kan hjelpe deg med å få hud som ser mer sunn,spenstig og fyldig ut.

Hva skjer med huden under overgangsalderen?

Naturlig aldring av huden skjer med alle, og det skjer både før, under og etter overgangsalderen som en konsekvens av at man blir eldre. I tillegg kan år med eksponering for sol og andre eksterne faktorer akselerere den naturlige aldringsprosessen.
Men når du går gjennom overgangsalderen vil du oppleve at huden din forandrer seg stadig mer på grunn av lavere østrogennivåer.
Mangel på dette hormonet er i stor grad skyld i akselererende aldring av huden. Derfor kan symptomer på overgangsalderogså være tegn som forbinder med aldring: tørr hud, mindre spenstig og sensitiv hud.

Vichy har vært pioner, når det kommer til å forstå huden hos kvinner som er i overgangsalderen, hvor aldringen blir fremskyndet på grunn av et lavere hormonnivå. Det finnes ingen behanding mot overgangsalderen, men med den unike formelen i Neovadiol Meno 5 Bi-Serum, kompenserer Neovidal for de synlige aldringstegnene under overgangsalderen med dokumentert effekt.

Kompenser for forandringene!

Du kan aldri være helt sikker på når du går inn i overgangsalderen og hvor lenge det varer. Men du kan gi huden din den beste pleien og hjelpe den gjennom overgangsalderen ved å vite hva den trenger.
I over 15 år har vi studert hvordan østrogentap påvirker huden. Disse studiene har ledet oss til utviklingen av et banebrytende produkt med 4 aktive ingredienser som kompenserer for tørr og slapp hud, rynker, ujevn hudtone ogmindre elastisitet på bakgrunn av hormonelle forandringer i overgangsalderen.

For å øke fyldighet, utstråling, spenstighet og velvære i din hud, anbefaler vi at du legger til Neovadiol serum og ansiktskrem i din daglige hudpleierutine:

Påfør Neovadiol Meno 5 Bi-Serum på ren og tørr hud morgen og kveld før du påfører ansiktskrem. Den høye konsentrasjonen av den kompenserende complex og de gyldne mikroperler forbedrer hudtonen, spenstigheten og elastisiteten. Serumet absorberes raskt og gjør huden din klar til Neovadiol dagkrem eller nattkrem.

Neovadiol Peri-Menopause dagkrem får huden til å se fastere, friskere og mer strålende ut. Dagkremen kommer i to varianter, en for tørr hud og en for normal/kombinert hud. Velg den som passer til din huds behov og nyt den silkemyke teksturen og følelsen av myk og gjennomfuktet hud.

Hetetoktene kan forstyrre søvnen din så huden føles sliten, livløs og dehydrert. Neovadiol Peri-Menopause Nattkrem er en nattkrem som inneholder Proxylane, airlicium og et naturlig innhold av hyaluronsyre, som gir huden en følelse av frikshet. En fantastisk krem som er lett i konsistensen og har forskjønnende egenskaper som sørger for at du våkner med en hud som ser jevnere og mer uthvilt ut.

Å gå i overgangsalderen krever styrke. Det opplevelses forskjellig for alle kvinner, men Neovadiol Peri-Menopause kan hjelpe  deg å møte dine unike hudpleiebehov under denne perioden. Finn styrken din med Neovadiol under overgangsalderen.

VICHY

go to top