OK

OK Cancel

Thank you

Close

Sånn kan du gjøre porene dine mindre synlige

Du skal være glad for hudens porer, fordi de spiller en viktig rolle i reguleringen av hudens elastisitet. Men hører du til dem som gjerne vil gjøre de små prikkene på nesen og haken mindre synlige, er det viktig at du renser og pleier huden på riktig måte. Her forteller vi deg hvordan.

Porene dine er vertskap for hårsekker og talgkjertler som frigir sebum – kroppens naturlige olje som holder huden sunn og smidig. 

Huden i ansiktet ditt bearbeider konstant alt fra skiftende temperatur og luftfuktighet, til forurensning partikler i luften og makeup. Oppstår det en irritasjonstilstand i porene kan de begynne å overprodusere  sebum, hvor det gradvis skjer en opphopning så de blir tette. Har du begynnende små mørke flekker i porene dine, er dette som oftest forklaringen. I et spesielt tilfelle kan en pore ende med å være helt tettet av sebum, døde hudceller og skitt hvor det oppstår en såkalt hudorm. 

Hva kan forårsake overaktive porer? Alt fra stress, hormonelle forandringer til usunt kosthold og livsstilsvaner. Og så er det selvfølgelig solskader og aldring. Med alderen avtar mengden kollagen i huden, noe som gjør den mindre fyldig slik at porene ser større ut. Enda en god grunn til å bruke solkrem og antiaging-produkter! 

Du kan ikke krympe eller fjerne porene dine, men du kan holde dem rene, så de blir mye mindre tydelige. 

Her er produkter fra VICHY-seriene Normaderm og Idéalia som har en nyttig virkning på porene dine og egner seg til forkjellige hudtyper:

  • Normaderm  3 in 1 Cleanser + Scrub + Mask. En trefoldig pleiende behandling til deg som har uren eller fet/skinnende hud, og ønsker å få dine tette porer til liv på en skånsom måte. Kremen har en eksfolierende effekt og salicylsyre + glycolsyre, og inneholder samtidig VICHY termisk kildevann. Cleanser: Reduserer talg og urenheter. Scrub: Renser porene Mask: Matter og renser huden for en ensformig overflate.
  • Normaderm Purifying Pore-tightening Tonic. Skintonic som trekker porene sammen og matter huden. Egnet til urene og fete områder som f.eks T-zonen. Reduserer urenheter, og synligheten av porer og gir huden en flott matt finish.  Ideél å bruke etter rens med Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel.
  • Normaderm Beautifying Anti-Blemish Care. God til deg som har kombinert/fet hud og kjemper med urenheter merker, rødme, forstørrede pore, skinnende hud eller ujevn hudtone. Produktets formel inneholder Salicylsyre + LHA og er beriket med den nye teknologien Air Licium + Phe Resorcinol mot urenheter og skinnende områder. En skånsom formel reduserer utskillelsen av talg samtidig som den fukter og pleier huden.
  • Idéalisa dag kremer til tørr eller normal/kombinert hud. Disse dag kremene jevner ut hudtonen og gir en flott og holdbar glød. Påvirker dessuten hudstrukturen og reduserer fine linjer og synlige porer. Inneholder ekstrakt av blåbær rikt på antioxidanter og kombucha, som sammen fremmer en flott glød.
  • Idéalia gelé-dag kremer til kombinert/fet hud hjelper ujevn, trist og skinnende hudoverflate. Etterlater en flott matt finish og etterlater huden så den føles oppfrisket.
  • Idéalia Serum til alle hudtyper. Gir fornyet glød og en mere ensformig hudtone. Forfiner hudteksturen, reduserer fine linjer og gjør porene dine mindre synlige. Inneholder ekstrakt av lakrisrot kombinert med antioxidanter, flavonoider fra sitrusfrukter, adenosin og termisk kildevann fra Vichy.

Våre ikoniske produkter

Serum<br />

Serum

( 8 kommentarer )

<span>Dagkrem</span><span> til normal/blandet hud</span>

Dagkrem til normal/blandet hud

( 5 kommentarer )

3-i-1-rensecreme: Rens, Skrub og Maske

3-i-1-rensecreme: Rens, Skrub og Maske

go to top