OK

OK Cancel

Thank you

Close

Regenerende formulering for stresset hud

M89
M89

Vi kommer alle til å oppleve at huden i ansiktet blir stresset innimellom Når dette skjer, har huden bruk for ekstra oppmerksomhet og pleie. Her er forklaringen og løsningen for stresset hud:

Forstå stresset hud

Kroppens mest sensitive hud, er også den mest eksponerte: huden i ansiktet. Den påvirkes av både interne og eksterne faktorer som forurensning, vær, søvnmangel, bekymringer, gleder og hormonelle forandringer. Alt dette etterlater spor på huden vår hver dag.

Huden fungerer som et skjold mot disse exposome faktorene og når huden blir påvirket av dem reduseres dens evne til å forsvare seg. Hudbarrieren forandres, inflammasjoner oppstår og hudens generelle immunforsvar svekkes. Dette kan føre til en kjedelig hud som taper sin elastisitet og bekymringsrynker oppstår. Dette kaller vi stresset hud og vi opplever alle dette på et eller annet tidspunkt.

Forny huden

Vi har utviklet Minéral 89 Probiotic Fractions Serum for å hjelpe huden med å få tilbake sin glød, elastisitet, jevnhet, fylde og tekstur. Det er en kraftfull, innovativ formulering til stresset hud, fylt med aktive ingredienser som probiotiske fraksjoner, vitamin E, niacinamid og Vichy vulkansk vann - som gir kraften til å utføre mirakler.

Probiotika er mikroorganismer som hjelper til med å styrke immunforsvaret, og har blitt brukt i kosttilskudd i mange år. Vi bruker probiotiske fraksjoner i vår svært effektive formulering for å forbedre hudbarrierens funksjoner og gi huden et antioksidantforsvar.

Med 4% niacinamid, også kalt vitamin B3, vilMinéral 89 Probiotic Fractions Serum ha en beroligende effekt på huden, i tillegg til å hjelpe til med å jevne ut hudtonen.

Det vulkanske vannet fra Vichy er rikt på 15 mineraler og styrker hudens barrierefunksjon samt balanserer huden.

Sammen har disse aktive ingrediensene øyeblikkelig dokumentert effekt.

Gjør det til en del av rutinen din

Serumet er lett å inkludere i din daglige hudpleierutine når du har behov for det.

Begynn alltid hudpleierutinen din med å rense huden. Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser er et godt valg.

Påfør deretter Minéral 89 Booster for å gi huden din det beste grunnlaget for å møte dagen.

Deretter kan du bruke NYHETEN Minéral 89 Probiotic Fractions Serum for å regenerere stresset hud. Klem forsiktig ut en dråpe direkte på huden eller på hånden, og smør det forsiktig utover ansiktet.

Det neste steget i din daglige hudpleierutine burde være en god ansiktskrem, som for eksempel Aqualia Thermal Rehydration Cream Light.

Til slutt, bruk solkrem, som for eksempelCapital Soleil UV-Age Daily SPF50+. Den beskytter mot UV-stråler og mot aldringstegn på huden.

VICHY

go to top