OK

OK Cancel

Thank you

Close

Redaksjonen tester: Minéral 89

Vi tenker ofte på huden som en viktig del av vår skjønnhet, men hudens funksjon er også å beskytte oss mot våre omgivelser – forurensning, oksidativt stress, UV-stråling og tretthet – også kalt «exposome», som alt sammen er med på å påvirke hudens tilstand og utseende. Huden din kjemper hver dag, men nå kan du styrke den på en ny, unik måte med Minéral 89 Skin Booster. Hva er egentlig en «skin booster», hvordan bruker man den, og virker den overhodet? Det kan du få svar på nå! Hele redaksjonen har nemlig testet VICHYs Minéral 89 Skin Booster, og vi deler her våre opplevelser med deg.

Hva er Minéral 89 Skin Booster og hvordan virker den?

Skin Booster er en helt ny type hudpleie – en daglig booster som gjør huden sterkere samtidig som den binder fuktigheten i huden. Minéral 89 fungerer også litt som en «skin prep», da den forbereder huden din til den etterfølgende hudpleierutine. Resultatet? En hud med frisk og sunn glød fylt med fuktighet hele dagen, uten at du behøver å gjøre noen store anstrengelser. Alt det krever er at du påfører Minéral 89 morgen og kveld etter rens, og før serum og krem. Den lette, gelaktige konsistensen absorberes raskt inn i huden uten å gjøre den fettete, og fordi boosteren kun inneholder 11 ingredienser egner den seg til alle hudtyper, også sensitiv hud. Det unike ved Minéral 89 er den høye konsentrasjon av Vichys termalske kildevann som er hentet ut i det vulkanske området Auvergne. Det termalske kildevannet er rikt på 15 mineraler og har dokumentert effekt på huden – akkurat som hyalouronsyre – den andre hovedkomponenten i skin boosteren. Men vent, sa vi nettopp at det kun var 11 ingredienser hvor én av dem er vann? Ja, det gjorde vi, men det er langt i fra vanlig vann som du kan lese om i artikkelen her. Vi i redaksjonen var derfor utrolig spente på å teste Minéral 89.

Slik bruker du den

Start med å rense ansiktet grundig, og avslutt eventuelt med en skintonic. Deretter påfører du 1-2 trykk på pumpeflasken med Minéral 89 på ansiktshuden. Bruk fingrene til å påføre produktet. Start i midten, og jobb deg langsomt utover mens du masserer boosteren inn i huden med sirkelbevegelser. Vær ikke redd for å ta litt Minéral 89 rundt øynene og på øyenlokket også. Gi boosteren et øyeblikk til å absorberes, og suppler med serum og dag-/nattkrem alt etter behov. Eksempelvis kan man bruke VICHY SLOW ÂGE dagkrem med SPF 25 til normal hud/kombinasjonshud, eller VICHY AQUALIA serum hvis du vil gi huden enda mer fuktighet når vi går inn i den kalde vinteren. Følg denne rutinen både morgen og kveld for å få det beste resultatet.

Dette er vårt inntrykk etter to ukers bruk

Maren: Jeg har en tendens til fet hud, og derfor foretrekker jeg helt klart kremer med lett gelaktig konsistens, og unngår for det meste bruk av nattkrem av samme årsak. Jeg er derfor veldig glad i konsistensen til Minéral 89. Jeg bruker den hver morgen/kveld etter skin tonic, og jeg synes det føles utrolig bra. Den er enkel og behagelig å påføre, og man trenger kun en liten dråpe av produktet.  Jeg føler at huden min er blitt mer frisk og mindre fettete. Jeg har ikke så mange trinn i min hudpleierutine, men dette var en enkel tilføyelse som gjør at jeg føler jeg har vært «snill» med huden når jeg legger meg. Når jeg har Minéral 89 på, synes jeg egentlig at jeg har fin nok hud til å gå uten makeup. Det er også et stort pluss at flasken ser eksklusiv ut og pynter baderomshyllen.

Emilie: Jeg har svært sensitiv hud som spesielt om vinteren har en tendens til å reagere og bli irritert, men dette har jeg slett ikke merket noe til etter jeg startet med Minéral 89. Når jeg bruker den før nattkrem, synes jeg også at kremen trenger bedre inn i huden, og jeg føler jeg får mer ut av hudpleieproduktene. Jeg synes at jeg har kunnet merke forskjell på huden min, som nå føles mer klar til den litt harde vinteren vi har i Skandinavia – huden føles mer frisk og fuktig. Jeg tror virkelig dette blir min nye «must-have» i skjønnhetsrutinen. Jeg bruker kun et lite trykk på pumpeflasken som rekker til hele ansiktet, og jeg bruker den faktisk også litt som en primer. Dersom jeg går uten makeup, tar jeg den noen ganger også på en ekstra gang i løpet av dagen bare fordi det føles så deilig.

Karin: Jeg har kombinasjonshud, med en tendens til fet hud i pannen, men samtidig litt tørr i kinnene. Jeg synes at boosteren er veldig god til huden min, da man får fuktighet uten at den blir fettete. Jeg synes også at huden ser mer fyldig eller «plump» ut. Huden ser friskere ut, og nå når det er blitt kaldere pleier jeg å bli ekstra tørr i kinnene – noe jeg ikke har merket noe til med kun en liten dråpe Minéral 89. Jeg bruker  den hver morgen etter rens, og hver kveld etter jeg har påført min IDÉALIA Natt Peeling som vi testet i forrige beautytalk, og som jeg fortsatt elsker. Jeg synes generelt at makeupen holder bedre ved bruk av Minéral 89, og som de andre har jeg også opplevd at kremene mine absorberes raskere inn i huden.

Michelle: Jeg har normal hud/kombinasjonshud, men i den siste tiden har huden min vært stresset og plaget av store porer, grov hudstruktur og fettete områder. Etter at jeg startet med Minéral 89, har jeg imidlertid fått flere komplimenter for huden min, og jeg synes selv at jeg kan se en klar forskjell. Hudens struktur har blitt finere, mykere, og min BB-cream sitter mye finere på huden. Jeg bruker Minéral 89 hver morgen og kveld etter rens, men før serum og krem. Jeg elsker den lette konsistensen, og at den trenger så raskt inn i huden. Det er viktig for meg at det ikke er noen fettete områder på huden, så jeg har virkelig vært fornøyd med den, og er ikke i tvil om at jeg skal investere i en flaske nr. 2 når denne er brukt opp. Jeg synes den har gjort en stor forskjell, og man kan virkelig merke at den tilfører fuktighet til huden.

go to top