ANSIKTSSERUMER TØRRHET

Fra 20-årsalderen bremses huden produksjon av hyaluronsyre, som er en viktig komponent for hudens regenerering og fuktighet. Minéral 89 Booster Ansiktsserum til tørr hud booster hudens fuktighet med kraften fra hyaluronsyre. Huden styrkes, beroliges og ser fyldigere ut.

Ofte stilte spørsmål
Om TØRRHET

S1: Hvordan bruke serum med C-vitamin om natten?

Før leggetid, plasserer du fire til fem dråper av C-vitamin serum i din vasket og rene håndflate. Påfør med fingertuppene på ren og tørr hud. Unngå øyeområdet. La serumet sitte et øyeblikk, og påfør deretter din daglige fuktighetskrem.

S2: Hvordan bruke ansiktsserum for tørr hud?

Vask ansiktet og klapp ansiktet tørt. Påfør ansiktsserumet på huden din, med fokus på hudens behov. Påfør først en liten mengde på dine vasket og rene håndflate og påfør det i ansiktet med fingertuppene. Vent noen minutter til de er helt absorbert.

S3: Hvilke ingredienser bør ditt ansiktsserum til tørr hud inneholde?

Hvis du har tørr hud, bør du sørge for at hyaluronsyre er en del av din daglige hudpleierutine. Hyaluronsyre bidrar til å binde fuktigheten i huden. Samtidig trenger du også ingredienser som sheasmør eller squalane, som bidrar til å forsegle fuktigheten i huden.