OK

OK Cancel

Thank you

Close

Redaksjonen tester: Idéalia Natt Peeling

Hva om du etter en natt kunne våkne opp med en synlig bedre glød? Er du en av dem som har hoppet over peeling fordi det høres for voldsomt, tidskrevende eller vanskelig ut, så følg med her. Hele redaksjonen har nemlig testet VICHYs nye natt-peeling som kan brukes til både vanlig og sensitiv hud, og vi deler opplevelsene våre med deg.

Hvordan virker Idéalia Natt Peeling?

VICHY Idéalia Natt Peeling er utviklet for å bygge opp en flott glød mens du sover. Som du kanskje vet, finnes det to former for peeling.

  • En mekanisk peeling, hvor døde hudceller fjernes med en slipende ingrediens, f.eks granulater eller fruktkjerner.
  • En kjemisk peeling, hvor en flytende konsistens påført huden eksfolierer bort de døde hudcellene som en kjemisk reaksjon.

Idéalia Natt Peeling fra VICHY tilhører sistnevnte kategori, og er en kjemisk natt-peeling du kan bruke hjemme. Natt-peeling utføres som en del av kveldsrutinen din, og påføres lett med en bomullspad  på nyrenset hud. Den skal ikke skylles av, men eksfolierer huden skånsomt natten igjennom. For å oppnå den beste pleie og effekt påføres en fuktgivende nattkrem som f.eks Idéalia Nattkrem over peelingen.

Idéalia Natt Peeling gir en strålende hud med en jevnere hudtone, glattere hudstruktur og en silkemyk følelse. Allerede neste morgen fremstår huden med en mer naturlig glød, og fortsetter du i de neste ukene blir resultatet bare enda bedre. Idéalia Natt Peeling inneholder glykolsyre og hepes, kombinert med aktive ekstrakter fra gjæret sort te og blåbær som inneholder polyfenoler. I tillegg inneholder peelingen termisk kildevann fra Vichy.

Slik bruker du den

Etter at du har renset huden som vanlig om kvelden, påfører du VICHY Idéalia Natt Peeling i ansiktet med en bomullspad. Start fra kjevelinjen og beveg deg i sirkulære bevegelser opp mot pannen. Unngå huden rundt øynene og på leppene. Konsistensen er vannaktig og skal ikke skylles av. Deretter påfører du nattkrem. Peelingen er svært skånsom og utviklet slik at den kan brukes på sensitiv hud. Faktisk så skånsom at du kan bruke den daglig.  Det er viktig at du dagen etter bruker en krem som inneholder solfaktor, fordi en peeling gjør huden mer sensitiv for sol. Bruk f.eks. Idéalia BB Cream eller Slow Âge, som begge inneholder SPF 25.

Dette er førsteinntrykket etter noen dagers bruk

Karin: Peeling er ikke noe nytt for meg, og jeg føler meg rimelig kjent innenfor kjemisk peeling.  Da jeg var yngre, trodde jeg kun at det fantes mekanisk peeling med granulat, men må si at jeg nå sverger til kjemisk peeling. Det gjør alle venninnene mine også faktisk. Jeg liker at det er et lett ekstra trinn som jeg kan inkludere i kveldsrutinen min. Jeg har brukt Idéalia-nattkremen over peelingen, og det føltes svært behagelig. Jeg har kombinasjonshud/fet hud, og har forstørrede porer som jeg gjerne vil gjøre mindre. Dette hjelper peelingen med, da det gir meg en jevnere hud. Etter et par dager med Idéalia Natt Peeling kan jeg helt klart merke at huden min er i ferd med å kvitte seg med de døde hudcellene, og det føles godt. Så jeg er spent på å se hva som skjer over lengre tid.

Mira: Idéalia Natt Peeling har vært et enkelt ekstra trinn å ta med i min vanlige kveldsrutine – litt som en skintonic. Jeg bruker normalt en rensegéle og nattkrem. Jeg kan allerede nå merke at natt-peelingen jobber med huden min, og synes jeg kan fornemme litt mer glød. Den lukter godt og jeg synes at det er et innovativt produkt. En peeling i en vannaktig konsistens, som man skal sove med – det har jeg aldri prøvd før.

Rika: Da jeg hørte om peeling for første gang for noen år siden, tenkte jeg at det måtte jeg prøve – helt til jeg hørte ordet fruktsyre! Jeg har nemlig svært sensitiv hud, så det har hittil skremt meg. Men Idéalia Natt Peeling skal jo kunne brukes til sensitiv hud, og VICHY nevner også at det kan brukes hver dag, så jeg tenkte at det måtte være skånsomt nok til at også jeg kunne prøve. Etter min vanlige kveldsrens med makup-fjerner og micellevann, har jeg jeg påført natt-peelingen og deretter brukt Idéalia nattkrem over. Akkurat når jeg påfører peelingen, blusser huden min litt opp, men det er ikke noe som stikker eller føles ubehagelig. Neste morgen når jeg står opp, er huden min helt fin. Selv om jeg kun har brukt peelingen i en liten uke, synes jeg faktisk allerede at huden min føles mer gjennomfuktet og frisk.

Trude: Jeg har heller ikke prøvd kjemisk peeling før, og syntes også at det hørtes litt voldsomt ut. Men etter å ha lest nærmere om Idéalia Natt Peeling, ble jeg nysgjerrig og fikk lyst til å prøve. På en lang vinter som denne, appellerer det nemlig veldig til meg at huden min skulle få mer glød. Etter min vanlige kveldsrens med VICHY rensemelk (et annet produkt jeg har blitt glad i), påfører jeg natt-peelingen med en bomullspad i ansiktet. Deretter påfører jeg nattkrem. Jeg har testet den i 5 dager og kan merke at huden min er i gang med en prosess jeg ikke er vant til. Det foregår i hvert fall ett eller annet, så jeg gleder meg til å se resultatet etter litt lengre tids bruk.

Josefine: Jeg har akkurat som Karin assosiert peeling med en skrubb, så jeg var ganske spent på å prøve en kjemisk peeling som Idéalia Natt Peeling. Jeg har nylig endret kveldsrutinen min litt, og har begynt å bruke rensemelk på oppfordring av en venninnes. Deretter har jeg påført natt-peelingen som anvist. Og for meg er det ingen tvil. Jeg synes med det samme jeg kunne se at huden min har fått en boost og ser yngre ut.

Emilie: Jeg har faktisk alltid trodd at kjemisk peeling skulle være noe som foregikk på en klinikk og involverte dramatisk behandling med fruktsyre. Fordi jeg har sensitiv hud, har jeg derfor overhodet ikke vurdert peeling. På den andre siden kjenner jeg jo en del til VICHY, så da Idéalia Natt Peeling ble lansert, tenkte jeg med det samme at det skulle prøves. Inntil videre er førsteinntrykket mitt over all forventning. Allerede etter første natt synes jeg faktisk at huden min føltes spenstigere og har fått mer glød. Jeg gleder meg til å fortsette behandlingen og se hva som skjer.

Følg med på leVICHYmag og les oppfølgingen på testen vår senere på våren.

Våre ikoniske produkter

Nattkrem

Nattkrem

go to top