OK

OK Cancel

Thank you

Close

Påfør masken og start på ny!

Vichy masks

Føler du deg noen ganger stresset eller utslitt? Utsettes huden din for forurensning? For solen? For varierende temperaturer? Om du kan svare JA på ett av disse spørsmålene – og hvem kan vel ikke det? – lengter huden din sansynligvis etter en maske.

Renser, beroliger, frisker opp og fukter. Masker er den perfekte ansiktsbehandlingen, og vi har en for nesten alle behov. Les videre for å få en ordentlig introduksjon til våre produkter og finn den beste ansiktsmasken for deg og din hudtype.

Alle gode hudepleierutiner trenger et sidekick

En maske er ikke en erstatning for din daglige hudpleierutine, men gir en ekstra dose kjærlighet til huden din. Den kan understøtte og forsterke effekten av de andre produktene du bruker eller avhjelpe plutselige behov din hud skulle ha for fukt, dybdegående rens, revitalisering med mer. Vi anbefaler at du gir deg selv en 5-minutters tid for å påføre en maske 1-2 ganger i uken. Huden din kommer til å takke deg for det!

Finn din favoritt!

Så hvilken maske skal skjemme bort deg og din hud? VICHY har forskjellige masker som dekker ulike behov. Utforsk dem her og finn din nye favoritt for litt avslappende og revitaliserende "me-time".

NYHET!

Detox Clarifying Charcoal Mask
Rens huden din og bli kvitt forurensende partikler, smuss og urenheter. Etter bare 5 minutter med denne masken får du en renere hud med et sunt utseende som har færre tette porer – og med bruk over tid vil hudtonen din være jevnere og freshere. Inneholder kull fra naturlige kilder og kaolinleire.

Double Glow Peel Mask
Denne peeling-masken er for deg med en trist og ujevn hudtone. Takket være vitamin Cg, gir den glød til matt hud og inneholder AHA fruktsyre samt pimpsten, som skånsomt fjerner døde hudceller.

Pore Purifying Clay Mask
Dette er ansiktsmasken for deg med oljete hud og passer perfekt om du lett får tette porer eller sorte prikker. Den er laget med 2 svært fine leiremineraler som er skapt for å fjerne overskytende talg og urenheter. Nyt en ren, klar og matt hud med færre synlige porer.

Quenching Mineral Mask
Forteller huden din deg at den er tørst? Denne forfriskende mineralmasken består blant annet av Vitamin B3, som gir en umiddelbar lettelse til dehydrert hud. Opplev en glattere, glødende og freshere hud. Inneholder vitamin B3/Niacinamid som roer ned irritert hud.

Utforsk disse maskene
Multi-mask for å få en lykkelig hud!
Klarer du ikke å velge én favoritt? Vel, kanskje det ikke er meningen. Huden i ansiktet kan deles inn i forskjellige soner, med ulike behov. Tette porer kommer først og fremst på nesen mens tørr hud og mangel på glød ofte oppstår i kinnene eller i pannen. Bland sammen din egen personlige maske basert på vårt utvalg og nyt godt av enda flere fordeler!

VICHY

Våre ikoniske produkter

<span>Glødgivende Peelingmaske</span>

Glødgivende Peelingmaske

<span>Rensende Leirmaske</span>

Rensende Leirmaske

<span>Fuktighetsgivende Mineralmaske</span><span> </span>

Fuktighetsgivende Mineralmaske

<strong>Rensende Kullmaske</strong>

Rensende Kullmaske

go to top