OK

OK Cancel

Thank you

Close

Nordiske nyanser – looken til sommerens første arrangementer

Forsommerens festligheter er på vei og jeg gleder meg personlig til å holde tradisjonen med mine nærmeste venninner og feire Norges nasjonaldag den 17.mai – Norges største festdag! Selv om du ikke er nordmann, skal du garantert til andre arrangementer i løpet av de neste månedene. Enten det er barnedåp, bryllup eller hagefest, så har vi her på leVICHYmag laget en lett og naturlig nordisk look som passer til de lysere dagene vi går i møte.

Forbered huden

Hvis du passer og pleier huden din hver dag med riktig skjønnhetsrutine, holder den seg gjennomfuktet og smidig. Og det gjør det mye enklere å legge en flott makeup. Husk å rense huden morgen og kveld, og bruk tid på å finne en krem som passer til akkurat din hudtype for å oppnå et jevnt og flott underlag. Jeg har blitt veldig glad i Slow Age, som er en anti-age dagkrem med SPF 25. Sørg for å gi kremen tid til å trenge inn, før du går i gang med sminken.

Flott glød

Som base bruker jeg  IDÉALIA BB Cream i fargen light. Den inneholder lysreflekterende mineralpigmenter, som øyeblikkelig gir huden min glød og en naturlig look. Hvis det er steder jeg har behov å dekke huden min mer, som f.eks. under øynene og ved nesevingene, bruker jeg DERMABLEND kompakt krem foundation. Den inneholder utvalgte mineralske pigmenter som gir en god holdbarhet og dekkevne.

Detaljer

Jeg bruker en highlighter fra under øyenbrynet og på den øverste delen av kinnene mine for å fremheve dem. På kinnene bruker jeg en ferskenfarget blush fra NYX, som passer til de fleste skandinaviske hudtoner. Øynene holder jeg enkle og bruker en øyenskygge i naturlig nyanse, og min favoritt-mascara Maybelline Colossal Big Shot Black. Brynene børster jeg lett opp med en farget øyenbrynsgéle, på den måten får de både farge og form. På leppene bruker jeg en lett farget gloss fra Clarins, som gir et hint av rosa.

Myke bølger

For å gjøre looken min komplett krøller jeg håret mitt med en krølltang fra ghd, så det får et naturlig fall uten å være for stylet. Som med huden, er det godt å ha en god hårrutine. Holder man håret sunt og glansfullt er det mye enklere å få frisyren din til å se flott ut. Det er f.eks. viktig å bruke en varmebeskyttende spray før du går i gang med å bruke stylingredskaper. Til daglig er det viktig å være skånsom mot håret med en god hverdagssjampo, som DERCOS milde mineralsjampo. Er håret ditt tørt, er det er god idé  å senere bruke DERCOS krembalsam. Den inneholder tre planteoljer og et styrkende keratinkompleks.

Final touch

Til slutt sprayer jeg ansiktet med  VICHYs termalske kildevann, som både fukter og hjelper med å forsegle makeupen. Den reisevennlige størrelsen gjør det enkelt å ha den med i vesken. Les 6 overraskende fakta om VICHYs vulkanvann her.

Våre ikoniske produkter

Kompakt Krem Foundation

Kompakt Krem Foundation

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

( 5 kommentarer )

go to top