OK

OK Cancel

Thank you

Close

Multimasking – når 3 er bedre enn 1

Multimasking er på alles lepper. Men hva er det egentlig, og bør du gjøre det til en del av skjønnhetsrutinen din? Vi ser nærmere på denne nye og spennende trenden som tar utgangspunkt i hudens individuelle behov.

Akkurat som med makeup-produktene dine, bruker du heller ikke ett produkt til alt. Det samme bør faktisk gjelde for hudpleien din. Vi har alle områder av ansiktet som har varierende behov for fukt og pleie, og kunsten er å sette sammen en maske som passer akkurat til deg. Kanskje har du tilstoppede porer på nesen, det kan også være at du har bruk for ekstra fukt i kinnene eller pannen din mangler glød og har behov for en peeling.

Trude, Rika og Emilie fra leVICHYmag-redaksjonen presenterer herved hver vår personlige multimasking-rutine med tre helt nye masker fra VICHY. Med utgangspunkt spesielt i leire, vann og vulkanstein, har VICHY utarbeidet kombinasjoner av ansiktsmasker som gir nye, fantastiske resultater. Også hvis du hører til de som har sensitiv hud.

VICHY Pore Purifying Clay Mask

Denne masken inneholder to typer hvit leire (kaolin og bentonitt), kombinert med Vichy Termalsk kildevann. Masken absorberer urenheter og overflødig talg fra huden, samtidig som at den får porene til å bli mindre synlige. Den inneholder også Aloe Vera ekstrakt, som fukter og gjør huden smidig. Masken er designet spesielt til kombinert/fet hud med en tendens til tette porer. Bruk den 1-2 ganger i uken. La den virke i 5-10 minutter og rens deretter av.

VICHY Quenching Mineral Mask

Denne masken inneholder glyserin, som gir huden en øyeblikkelig tilførsel av fukt. Vitamin B3 virker beroligende på huden mens Vichy Termalsk kildevann balanserer og fornyer den. Menthoxypropanediol gir en oppfriskende effekt og jasminvann, bambus og grønn te gir masken en delikat duft. Masken kan brukes to til tre ganger i uken, ved å påføre gelen på ren hud. La den sitte i fem minutter, før du masserer overflødig gel inn i huden. Etterpå føles huden gjennom fuktet og hydrert. Masken er spesielt designet til tørr, fuktfattig og følsom hud.

VICHY Double Glow Peel Mask

Denne peelingmasken jobber med to slags peeling, kalt dobbel-peel action (mekanisk og kjemisk). Den ene delen av dobbel-peel action består av den kjemiske prosessen, som skapes av fruktsyren AHA [ALPHA-hydroxy syrer]. Ved å fjerne døde hudceller, jevner den ut hudtonen og gjenskaper glød til sliten og trist hud. Den mekaniske peelingen, skapes via det tilførte vulkanstøvet, som skånsomt eksfolierer huden, når den masseres i sirkulære bevegelser. Masken kan brukes 1-2 ganger i uken. La den sitte i 5 minutter, før du avslutter med å massere ansiktet og skylle masken av.

Emilies multimasking-rutine
Jeg har sensitiv hud og har derfor vært forsiktig med å kaste meg ut i bruken av ansiktsmasker. Derfor var jeg svært begeistret da jeg fant ut at de nye VICHY-maskene nettopp kan brukes til sensitiv hud. Rundt haken kan jeg ha en tendens til tilstoppede porer, derfor bruker jeg Pore Purifying Clay Mask i dette området. Etter den er påført, tørker den opp og det føles bokstavelig talt som om alle urenheter trekkes ut. På kinnene og nesen har det en tendens til å bli tørt – spesielt om vinteren. Her bruker jeg Quenching Mineral Mask, som virkelig føles deilig på huden. Den både kjøler og fukter huden intensivt. I pannen bruker jeg Double Glow Peel Mask, som jeg forsiktig masserer inn i huden. Man kan merke de aktive ingrediensene fra AHA-fruktsyren, som jeg først var litt nervøs for, men som jeg fant ut at huden min reagerte helt fint på. Hele herligheten lar jeg sitte på i fem minutter før jeg skyller av maskene. Og resultatet er alltid bra! Porene på haken ser mindre og renere ut. Kinnene og spesielt nesen, som har en tendens til å flasse, ser gjennomfuktet og friske ut. Samtidig har pannen fått en fin glød som jeg synes får meg til å se mer uthvilt ut.

Rikas multimasking-rutine
Jeg elsker ansiktsmasker, men får ofte ikke bruk for dem hvis de skal sitte lenge på – det har jeg rett og slett ikke tålmodighet til. Derfor var jeg superspent på å prøve de nye maskene. De virker nemlig allerede etter bare fem minutter, noe som er perfekt mens man ordner andre skjønnhetsrutiner på badet. Jeg har tidligere hatt problemer med uren hud og selv om den er fin i dag, kan jeg fortsatt ha en tendens til en blank T-sone. Derfor bruker jeg Pore Purifying Clay Mask på nesen og i pannen. Denne masken har en litt tykkere konsistens enn de to andre. Den er enkel å bruke og føles utrolig beroligende på huden. Den renser porene og nærmest matter huden uten å etterlate den tørr. Jeg bruker Double Glow Peel Mask på kinnene, som trenger litt ekstra glød, mens den nederste delen av ansiktet og haken har bruk for fukt med Quenching Mineral Mask. Jeg er superfornøyd med resultatet og huden min har virkelig fått en boost.

Trudes multimasking-rutine
Jeg er alltid på jakt etter nye produkter til å forbedre og pleie huden min. Jeg elsker multimasking-konseptet! Jeg synes den skandinaviske kulden er hard mot huden min. Den blir fort tørr og mister gløden. Derfor bruker jeg Quenching Mineral Mask i pannen, fordi jeg fort blir tørr der. Den kjølende følelsen masken  er behagelig og fukten trenger effektivt inn i huden. Kinnbenene mine vil jeg gjerne gi litt ekstra glød. Derfor bruker jeg Double Glow Peel Mask, som bringer frem denne gløden vi alle gjerne vil utstråle. Kinnene mine har også bruk for ekstra fukt og der påfører jeg også Quenching Mineral Mask. Jeg vil gjerne rense porene ved haken og nesevingene, så der bruker jeg  Pore Purifying Clay Mask. Mens den tørker, kan man merke at leiren i masken trekker ut alle urenhetene. Resultatet er at selv trøtt vinterhud raskt ser oppfrisket og strålende ut! Hvorfor jeg ikke har prøvd multimasking før, forstår jeg ikke. Det har faktisk tilført noe helt nytt til skjønnhetsrutinen min, og det er jeg veldig glad for.

Våre ikoniske produkter

<span>Fuktighetsgivende Mineralmaske</span><span> </span>

Fuktighetsgivende Mineralmaske

<span>Glødgivende Peelingmaske</span>

Glødgivende Peelingmaske

<span>Rensende Leirmaske</span>

Rensende Leirmaske

go to top