OK

OK Cancel

Thank you

Close

Minéral 89 inspirert av Paris – når hudpleien ER sminken

Feilfri hud, rotete hår på den helt riktige «Je ne sais quoi»-måten og røde lepper. Franske kvinner er kjent for sin naturlige skjønnhet og diskrete «chicness», men hva ER egentlig hemmeligheten bak fransk skjønnhet, og kan man få til det samme som dem? Svaret er ja, og et godt sted å starte er med hudpleie.

Ofte bruker franske kvinner lite eller ingen sminke, og det er derfor ekstra viktig å ha en hud med en sunn glød og en base som fungerer. Det betyr slett ikke at det er tomt i de parisiske baderomshyllene. Tvert imot. Hudpleie er en sentral del av fransk skjønnhet, og noe de franske kvinnene legger stor vekt på. Derfor vil du finne en haug av kremer, rensevann og serumer på badeværelsene deres. Kvaliteten er ikke et område hvor den franske kvinne er villig til å inngå et kompromiss, og derfor sverger hun til gode, franske merker som man kan kjøpe på apoteket. Hudpleien ER sminken.

VICHYs nyeste tilskudd til familien er et helt nytt produkt som gjør det enklere enn noen sinne å få flott hud «the French way», nemlig  Minéral 89 Skin Booster, som styrker huden og beskytter mot forurensende partikler. Med sin lette og gelaktige konsistens fremmer Mineral 89 hudens naturlige fyldighet og gir en sunn glød, og med kun 11 ingredienser egner den seg til selv den mest sensitive hud. Hemmeligheten bak den daglige boosten er den unike kombinasjonen av VICHYs mineraliserte termiske kildevann og hyaluronsyre. Vent litt, sa du vann? tenker du kanskje. Ikke la deg lure. Bruken av Vichy termisk kildevann i vår hudpleie går, som du kanskje har lest andre steder her på leVICHYmag, helt tilbake til 1931 – og det med god grunn. Det helt spesielle vulkanvannet fra Auvergne har en dokumentert gunstig effekt som mange franske kvinner kjenner til, da det inneholder hele 15 mineraler som f.eks. silisium og jern, som på en naturlig og skånsom måte booster huden. Det høye innholdet av mineraler hjelper med å balansere pH-verdien i huden og styrker og fremskynder fornyelse av huden, slik at den får en myk og skinnende overflate som er en parisienne verdig. Den andre hovedingrediensen, hyaluronsyre, er en effektiv binder av fuktighet, som sikrer at hud holder seg fuktet og flott hele dagen. Fuktet hud er som oftest flott hud.

Men hvordan bruker man den? Minéral 89 skin booster er et enkelt trinn som huden din vil elske deg for, og den kan brukes både morgen og kveld. Start med å rense huden, og påfør deretter boosteren i ansiktet (også rundt øyne og på leppene) og halsen. På grunn av den lette, gelaktige konsistensen trekker den raskt inn i huden som nå er klar for serum og krem etter dine behov. Og voila! Flott hud på den franske måten.

Minéral 89 er nettopp lansert og du finner den på ditt nærmeste apotek. Da den passer perfekt til våre nordiske skjønnhetsvaner og klima, vil redaksjonen i LeVICHYmag om ikke lenge teste Minéral 89. Følg med på LeVICHYmag.

go to top