OK

OK Cancel

Thank you

Close

La øynene smile for deg

Eyecare
Eyecare

Det har aldri vært mer fokus på øynene våre enn i disse koronatider, når vi alle bruker munnbind som dekker det meste av ansiktene våre. Vi hilser på folk med øynene. Øynene våre har blitt det nye smilet.

Akkurat nå er det perfekte tidspunktet for å starte en god øyepleierutine, og slik tar du vare på den mest utsatte delen av huden din.

En øyepleierutine for alle
Vi anbefaler alle å bruke Minéral 89 Eyes – en parfymefri, revitaliserende øyepleie som gjør underverker på den sensitive huden rundt øynene for et fyldigere, og mer uthvilt blikk med en fantastisk glød. Hvem ønsker vel ikke å møte verden slik?

Bruk den som en del av din daglige rutine, både morgen og kveld etter rens av huden med Pureté Thermale 3-i-1 Cleanser, og før du bruker øyepleieserum eller øyekrem. Fortsett å bruke dag- eller nattkremen (avhengig av tid på dagen). Avslutt morgenrutinen med god UV-beskyttelse, for eksempel med Capital Soleil.

Øyepleie i alderen 20-25 år
Aqualia Thermal Awakening Eye Balm rehydrerer øyeområdet, reduserer tegn på trøtthet, som poser under øynene, og gir huden en fuktighetsboost. Den ikke-fete konsistensen gir en umiddelbar blur-effekt som gjør at huden føles mer behagelig.

Øyepleie i alderen 25-30 år
Den delikate huden rundt øynene utsettes for både tøft vær og tøff livsstil, noe som over tid begynner å dukke opp sammen med de første tegnene på aldring. Med sin friske og silkemyke konsistens blir Slow Âge Eyes den fantastiske pleien som huden din trenger. Den gir fuktighet, hjelper til med å lysne øyeområdet og reduserer linjene rundt øynene.

Øyepleie i alderen 30-50 år
På dette tidspunktet i livet har flere av oss travle dager, og vi har kanskje ikke så mye tid å bruke på hudpleie, så det må gjøres raskt og effektivt. Liftactiv Supreme Øyekrem reduserer fine linjer og rynker med et synlig resultat etter en måned. Sammen med Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes vil det gi huden din gløden tilbake for et mer ungdommelig utseende. Og bonusen? Serumet gir også en følelse av sterkere og mer smidigere vipper.

Øyepleie i alderen 50-60 år
I denne alderen kan vi begynne å oppleve tap av elastisitet og fylde i huden rundt øynene og leppene. Den dobbeltvirkende, friske og nærende kremen Neovadiol Eyes & Lips Contours, gir tydeligere konturer og gjør at huden rundt øynene og leppene føles glattere og smidigere.

Øyepleie i alderen 60+
Etter overgangsalderen får huden nye behov for fuktighet og pleie. Neovadiol Rose Platinum Eyes er en revitaliserende øyekrem som reduserer poser og fine linjer rundt øynene. Takket være kalsium, som revitaliserer huden rundt øynene, og koffein, som motvirker poser under øynene, gjenopprettes hudens rosa glød, som gir et mer uthvilt utseende.

La øynene dine skinne og smile til verden.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Eyes

Eyes

DIN DAGLIGE DOSE STYRKE FOR ET FIRSKT OG UTHVILT BLIKK

Awakening Øyekrem

Awakening Øyekrem

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

Supreme Øyekrem

Supreme Øyekrem

Rose Platinium Øyekrem

Rose Platinium Øyekrem

go to top