OK

OK Cancel

Thank you

Close

Josefine - Mine 3 must haves for å gjenoppfriske huden på én natt

Du kjenner det sikkert. Ukens høydepunkt er den store festen du skal til på lørdag, og du har lyst til å utstråle overskudd og se velpleid ut. Selv om den perfekte outfiten kan gjøre mye, er ansiktet det første folk får øye på. Etter års erfaring har jeg funnet rutinene som kan gjenoppfriske huden min når den etter en lang uke er preget av travelhet og få timers søvn. Det her er min guide til å gjenoppfriske huden på én enkelt natt.

Jeg må innrømme noe. Det skjer ofte at huden min har behov for et lite mirakel. Og like ofte har jeg jeg behov for at det skal gå raskt. En travel uke eller en festlig helg setter sine spor på mitt viktigste visittkort. 

Det magiske ordet innenfor hudpleie er fukt! En hud som er velhydrert ser både friskere og sunnere ut. Optimalt skal fukten komme innenfra, og derfor er det selvfølgelig viktig å sørge for å drikke nok vann i løpet av dagen. Et lite tips er å tilsette litt salt, sukker og sitronsaft i vannet. Kroppen har nemlig sin egen saltbalanse som blir forskjøvet ved tap av væske og næring. Det kan f.eks være etter en fest eller en lang arbeidsdag hvor du ikke har fått spist og drukket nok. Det er viktig å innta salt, fordi det holder på væsken i kroppen. Sukkeret tilsettes fordi det hjelper kropen med å ta opp saltet. Finn oppskriften min nederst på siden.

Det neste skrittet er å velge hudpleieprodukter som nøyaktig tjener formålet med omsorg. Nettopp glød og fukt er også nøkkelordene i de tre produktene fra VICHY, som jeg sverger til når huden min har behov for ekstra energitilskudd natten over.

IDÉALIA NATT-PEELING

I tillegg til fukt, er søvn også et viktig nøkkelord for å holde huden i balanse. Om natten er huden aller mest aktiv med å skille ut avfallsstoffer og gjenoppbygge seg selv. Denne peelingen er et av de nyeste produktene på markedet. Og formålet er nettopp det at når du våkner neste morgen, skal huden fremstå med en mer naturlig glød. IDÉALIA NATT-PEELING er en flytende kjemisk peeling som er lett å påføre. Jeg kan se forskjell på huden min allerede etter én natt, og så er det en bonus at peelingen lukter av sommer og bær når den påføres.

IDÉALIA NATTKREM

Fra samme serie har jeg falt for denne gel-nattkremen, som har en virkelig lett og deilig konsistens og som påføres etter peelingen. Formelen er sammensatt på en måte slik at du får en frisk hudtone når du våkner, selv om du skulle sove dårlig. Det kan jeg blant annet merke ved at huden ser fastere og friskere ut når jeg står opp og alle tegn på tørr hud og tretthet  er borte. Lukten av grønn te er en god bonus, og  VICHYs anbefalinger om å påføre kremen med massasjebevegelser fungerer akkurat som en avslappende DIY facial. Se her.

AQUALIA THERMAL – AWAKENING EYE BALM

Trøtthetstegn viser seg ofte under øynene. Har jeg sovet for lite avsløres det alltid av mørke ringer eller poser under øynene. Derfor var jeg med det samme dratt mot navnet «AWAKENING EYE BALM» da jeg så produktet første gang. Formelen inneholder viktige ingredienser som koffein og hyaluronsyre som hjelper med å redusere poser under øynene. Konsistensen er lett og gel-aktig og gir en avkjølende og forfriskende effekt med det samme. Jeg bruker den både om kvelden og om morgenen, og kan både merke og se forskjell i speilet.

Produktene jeg har valgt ovenfor, har blitt mine hemmelige våpen til min egen hud. Men med litt hell finner du også dine favoritter blant VICHYs produkter. Du kan lese flere kvinners anmeldelser på Vichy.no under de forskjellige produktene eller få hjelp på ditt lokale apotek, til å finne de helt riktige produktene til din hudtype.

Min oppskrift på sukker-/saltblanding

  • 1 liter kokt vann
  • 2 spiseskjeer vanlig sukker
  • 1/2 teskje salt
  • Saften av en presset sitron

Våre ikoniske produkter

Nattkrem

Nattkrem

Awakening Øyekrem

Awakening Øyekrem

go to top