OK

OK Cancel

Thank you

Close

SKINCONSULTAI

Din personlige analyse av hudens aldring - validert av dermatologer, drevet av kunstig intelligens.

Start den nå!
Skinconsult

Huden din elsker fuktighet

 • favoris
Aqualia

Om du vil bevare huden din glatt og myk året rundt, er fuktighet nøkkelen. Likevel kan det være krevende å sørge for optimal fukt på grunn av skiftende miljøer i en travel hverdag. Å identifisere dehydrert hud kan også være vanskelig, fordi det lett kan forveksles med tørr hud.


Opplever du tørre hudområder, og en følelse av stram, ujevn eller kløende hud? Da kan det være at du har tørr eller dehydrert hud. Men hvilken av de to er det? Er det i det hele tatt noen forskjell mellom de to? Og har det noe å si for dine hudpleierutiner? Ja og ja!

På hvilken måte er dehydrert annerledes enn tørr hud?

For å si det enkelt, er tørr hud en medfødt tilstand hvor huden typisk mangler fett eller olje.Tørr hud kan behandles, men sjelden forandres. Dehydrert hud, derimot, er en mer eller mindre midlertidig tilstand man kan gjøre noe med. Det kommer som oftest av at huden mangler vann, sukker og mineraler forårsaket av forurensning, ekstremvær, for lite vann, stress eller trening.


Dehydrering viser seg på huden som manglende glød, fine linjer eller tørre flekker. Huden føles ofte stram etter dusjing og soling. Det kan også være vanskelig å få påført sminken jevnt på dehydrert hud. Overraskende nok kan dehydrert hud faktisk bli fet på grunn av vannmangel.

Hvordan du kan fukte huden med Aqualia

Du får ikke gjort noe særlig med de eksterne faktorene, annet enn å beskytte deg fra dem så godt som mulig. Men med pleie og kunnskap til VICHY Aqualia kan du minske skader på huden og gi den et godt utgangspunkt for fukt uansett alder, selv for sensitiv hud.

På grunn av hudens naturlige fuktighetsprosess, virker det som om noen områder i ansiktet tørker ut raskere enn andre. For å skape balanse i hudens fuktighetsnivå, må du regelmessig sørge for å gi den fuktigheten den trenger. Og det holder ikke bare å påføre vann, du trenger mineraler og sukker også.

VICHY Aqualia-produktene er satt sammen av nøye utvalgte ingredienser med 97% naturlig opprinnelse, med blant annet kildevann fra franske vulkaner, sukker med hygroskopiske egenskaper (som betyr at de tiltrekker seg og binder fukt) og fuktgivende hyaluronsyre for en forfriskende følelse i 48 timer. Ingrediensene er kombinert på en helt spesiell måte som beskytter huden din mot de miljøfaktorene som tørker ut huden, og gir deg alt du trenger for å holde huden sunn med et balansert fuktighetsnivå.

Ansiktskremen har til og med blitt testet i ekstreme temperaturer så du alltid kan føle deg trygg, uansett hva slags miljø du befinner deg i - så kan du hjelpe huden din med å nå sine #hydrationgoals hele sommeren, og resten av året!

* Kilde: Scientific Opinion on Dietary Reference Values for water (2010), ps. European Food Safety Authority (EFSA)

Besøk VICHY Aqualia for å lese mer, eller spør ditt lokale apotek.


Lykke til fra VICHY

Tag:

Våre ikoniske produkter

 • Ny

  Rehydrating Cream - Light

  AQUALIA THERMAL

  Rehydrating Cream - Light

  Dagkrem

  Effektiv ansiktskrem som frisker opp og fukter i 48 timer, ingredienser av 97% naturlige opprinnelse*.

 • Ny

  Rehydrating Cream - Gel

  AQUALIA THERMAL

  Rehydrating Cream - Gel

  Dagkrem

  Hydrates dry skin for 48 hours. 97% naturally-derived formula with Hyaluronic Acid.

 • Ny

  Rehydrating Cream - Rich
 • Mest lest

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  ansikt

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  Multimasking er på alles lepper. Men hva er det egentlig, og bør du gjøre det til en del av skjønnhetsrutinen din? Vi ser nærmere på denne nye og spennende trenden som tar utgangspunkt i hudens individuelle behov.

  les artikkelen

  Kom inn i en enkel hudpleierutine før du fyller 30

  EKSPERTUTTALELSER

  Kom inn i en enkel hudpleierutine før du fyller 30

  Livet i 20-årene er fullt av tilbud og distraksjoner. Kanskje du fordeler tiden din mellom klubber på byen, maraton av TV-serier, hard fysisk trening, eksotiske reiser og intensive studier. Siden du har mye du skal gjøre, bør du ta ekstra godt vare på huden din så den opprettholder sin naturlige glød og skjønnhet.

  les artikkelen

  go to top